Ej, ale właściwie o co Ci chodzi? Bo zaczyna mi się wydawać, że tylko o to, że nie przelewam do postów na forum radości z wysokich wygranych. Śmieszne to.
Z zachwytów nad BVB sam się śmieję. Są solidni w lidze i to im trzeba oddać, ale IMHO tegoroczny wynik w CL dobrze podsumowuje siłę tego zespołu w skali Europy.
Przedmiotem mojej krytyki w kontekście Bayernu jest beznadziejna ławka rezerwowych i do tego się nie odniosłeś ani słowem, pomimo lania wody na jakieś 1,5 strony maszynopisu (!!!). Uważam, że to jest poważny mankament, który może zakończyć nasze marzenia o potrójnej koronie. Nie musisz się z tym zgadzać, ale nie nazywaj tego optymizmem. Określa się to niestety inaczej i słowo kojarzy się raczej pejoratywnie.
EDIT
Przy okazji - licytowanie się kto jest większym fanem nigdy mnie nie bawiło. Tobie się podoba, co tu wypisuje Borussen, a dla mnie to gdzieś pomiędzy śmiesznością i żałością. Spoko koleś, ale ma żółto-czarne klapki na oczach. Zaślepienie z zawsze ogranicza pole widzenia i dla mnie to nic pozytywnego.
Z drugiej strony gdybym pisał jeszcze na forum BvB to pewnie robiłbym dokładnie to samo co Borussen tutaj... Chociaż nie, na forum "Doofmundu" zostałbym już po takich tekstach zbanowany jako fan "Fayernu". Takie prawa dżungli.