Moim zdaniem to Bundesliga jest najlepszš Ligš w Europie

, Liga Hiszpańska jest bardzo dobra jednak moim zdaniem ona tylko zamydla oczy kibicom pod względem grania pięknej piłki, Bundesliga jest Ligš lepszš mogę to potwierdzić iż w ćwierćfinale Ligi Mistrzów nie ma żadnego hiszpańskiego zespołu a z Bundesligi jest Bayern.
Moja klasyfikacja najlepszych lig to:
1. Bundesliga
2. Serie A
3. Premiership
4. Primiera Division
Wielu się zdziwi czemuż to Hiszpanska Lgia dopiero na ostatnim miejscu, a włoska 2

otóż dlatego że większoć nie ceni Serie A dlatego że kluby grajš tam mało ciekawy futbol np. Juve, jednak drodzy użytkownicy to przynosi efekty.
Wiem że wielu zaraz zaprzeczy (czyt. piotraldinho

ale co z tego że w Hispani gra się porywajšcy futbol skoro to nie przyniosło wielkich efektów.
Barcelona gra pięknie i co z tego odpadła w zeszłej rundzie CL. W Hiszpanii graja tylko na dobrym poziomie Barca, Real nikt poza tym się nie wyróżnia chyba że Villareal, a poza tym sš to wyskoki jednosezonowe to co robi valencia w tym roku woła o pomstę do nieba:/ w Serie A Milan, Inter, Juve, ta trójak gra zawsze na wysokim poziomie

, Premierhip Chelsea, Liverpool, Arenal, MU jednak tylko Chelsea gra w ćwierćfinale.
W Bundeslidze zawsze wyoki poziom podtrzymuje bayern z roku na rok Bundesliga staje się coraz bardziej ciekawsze fascynujšca, już nie jest tylko tak, że Bayern wyprzedza rywali o kilkanacie punktów, teraz o Meistera walczš Schalke, Stutrgart. Dobrze radzi sobie Werder który wyeliminował Velencie

. Leverkusen które póki co jest w rodku tabeli jednak w LM wyszli z grupy pokonujšc Real.
Na dzień dzisiejszy Liga Hiszpańska jest słabsza od Bundesligi.
pozdro

Bundesliga rzšdzi