Ja znalazlem cos takiego
http://sport.onet.pl/0,1248703,1358869,wiadomosc.html
Mars99 napisał(a):Ciekawa bedzie rywalizacja w przyszlym sezonie. Pierwsza piatka wg mnie Bayern, HSV, Werder, Borussia D., Stuttgart. Ta czworka po FCB to niewiem w jakiej kolejnosci
Upek napisał(a):Mars99 napisał(a):Ciekawa bedzie rywalizacja w przyszlym sezonie. Pierwsza piatka wg mnie Bayern, HSV, Werder, Borussia D., Stuttgart. Ta czworka po FCB to niewiem w jakiej kolejnosci
Stuttgartu jakos tam nie widzezamiast niz dalbym Schalke
wierze w ich odrodzenie i ze beda walczyc o najwyzsze troefa
< choc nie wiem czy 4 miejsce mozna nazwac upadkiem
> czyli o wicemistrzostwo Niemiec
Mars99 napisał(a):Upek napisał(a):Mars99 napisał(a):Ciekawa bedzie rywalizacja w przyszlym sezonie. Pierwsza piatka wg mnie Bayern, HSV, Werder, Borussia D., Stuttgart. Ta czworka po FCB to niewiem w jakiej kolejnosci
Stuttgartu jakos tam nie widzezamiast niz dalbym Schalke
wierze w ich odrodzenie i ze beda walczyc o najwyzsze troefa
< choc nie wiem czy 4 miejsce mozna nazwac upadkiem
> czyli o wicemistrzostwo Niemiec
Wiesz, no moze byc i Schalke. Zapomnialem o nich. Ale Stuttgart tez moze sprawidz jakas niespodzianke, potrzeba im jednak dobrego trenera.
niezlego trenera mial
Do grona druzyn ktore moga sprawic niespodzianke mozna dolaczyc Borussie Monchengladbach
Borussia
Scholli napisał(a):haja trzeba słuchać
widac Hoenessy (Dieter - przyp. red ) tak juz maja ze musza swoje koncepcje wprowadzac po trupach... nie istotne czy z pozytkiem czy szkoda dla druzyny...
Jakieś przykłady? Najlepiej to rzucać oskarżenia w czyjąś stronę, nie używając żadnych argumetnów. Zawsze "podziwiałem" tego typu dyskusje.
Ballack odchodzi!!?? Jeden z najlepszych ofensywnych pomocnikow? OK! SPOKO SPOKO - niech go zastapi Roque Santa Cruz!!
Hmm... pomyslmy... dobrze byloby awansowac z grupy w CL i zeby znalesc sie w pierwszej 3 w BL... no rozumiem, ze chcial byc skromny, ale bez przesady... morale pilkarzy (zwlaszcza tych z gornej polki typu Sagnol czy Lucio) moga troszke podupasc jak slysza takie oswiadczenie od zarzadu!!
Moze chodzilo mu o to, zeby Ottl czy Furstner sie wykazali w mozliwych meczach CL z Chelsea!!?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości