przez alien666 » 2022-01-25, 20:20
Dla tych co jeszcze nie oglądali to zdecydowanie polecam serial Ozark - właśnie wyszła 1 część 4 sezonu.
Ogólnie cały serial jest świetny; myślę, że z każdym sezonem coraz lepszy. Dla mnie 9/10 jako całość, a 3 sezon 10/10.
Obejrzałem także 1 sezon Squid Game - to koreański serial na który teraz jest mega zajawka. Ci co nie oglądali mogą kojarzyć takie dziwne maski ze znakiem kwadratu, kółka lub trójkąta. Nawet na Allegro je sprzedają.
Mimo, że sposób grania aktorów (a w zasadzie jej brak) oraz krzykliwe dialogi nie do końca mi pasują, (jeżeli ktoś oglądał Parasite to wie o czym mówię), to jednak sama fabuła jest dość ciekawa i po mękach w pierwszym odcinku pozostałe obejrzałem na dwóch posiedzeniach. W sumie warto czasem obejrzeć coś zupełnie innego. Polecam, dla mnie mocne 6/10.
Teraz czas na Uncharted... dla fana serii pozycja obowiązkowa. Jednak po tym jak czytałem, że będzie prawdopodobnie seria Lego Uncharted to spodziewam się kolejnych 15 części i to mnie martwi. I jeszcze ten Marky Mark jako Sully...

Wszyscy z szacunkiem wypowiadamy się o madryckiej (cenzura).