Także tutaj jest temat do porad odnośnie uprawiania sportu, chwalenia się sukcesami i co komu przyjdzie do głowy.
Winkel napisał(a):No to ja napiszę coś od siebie.
Odżywianie się:
Staram się jeśc 5 posiłków i raczej tyle jadam. Nie podjadam.
Na śniadanie codziennie jem talerz musli - pewnie z 400 ml mleka i z 7-80g musli[podejrzewam po tym na ile mis starcza paczka, byłym wstanie zważyć]
II śniadanie
No tutaj najczęściej 2 skibki z okładem w stylu masło+ ser/szynka/sałata/serek
Obiad:
Tutaj jestem skazany na szefa kuchni i sugestie nie są wstanie go przekonać, by było więcej kurczaka niż schabowego i by ziemniaki zastapic ryżem. A samemu gotować nie lubię.
Podwieczorek: bywa, że nie jem. Najczęściej kawałek placka, drożdżówka w dzień z siłownią staram się zjeść serek wiejski.
Kolacja: jajecznica z 4 jaj na maśle.
No więc czekam, co robię źle że od 3 miesięcy waga nie drgnęła.
bolo napisał(a):Ja raz byłem wybrany najlepszym bramkarzem turnieju mikołajkowego
david91 napisał(a):Winkel napisał(a):No to ja napiszę coś od siebie.
Odżywianie się:
Na śniadanie codziennie jem talerz musli - pewnie z 400 ml mleka i z 7-80g musli[podejrzewam po tym na ile mis starcza paczka, byłym wstanie zważyć]
II śniadanie
Obiad:
Tutaj jestem skazany na szefa kuchni i sugestie nie są wstanie go przekonać, by było więcej kurczaka niż schabowego i by ziemniaki zastapic ryżem. A samemu gotować nie lubię.
Podwieczorek: bywa, że nie jem. Najczęściej kawałek placka, drożdżówka w dzień z siłownią staram się zjeść serek wiejski.
No więc czekam, co robię źle że od 3 miesięcy waga nie drgnęła.
nie wiem ile ważysz, i jakie tam masz zapotrzebowanie kcal...ale z takich podstawowych błędów to wywal musli ze sniadania...zamien na platki owsianeróznego rodzaju placki owsiane, czy omlety mozesz robic jak Ci same płatki nie podchodzą.
II Sniadanie - ok. ale chleb razowy
III. Obiad - ziemniaki mozesz jeścale schabowego zastąp koniecznie gotowaną piersią lub wolowiną
+ warzyyyyywa
IV. podwieczorek - drożdżowki to zly pomysl
V. ok
Winkel napisał(a):Odżywianie się:
II śniadanie
Obiad:
Tutaj jestem skazany na szefa kuchni i sugestie nie są wstanie go przekonać, by było więcej kurczaka niż schabowego i by ziemniaki zastapic ryżem . A samemu gotować nie lubię.
Scholli napisał(a):Olszesky zawsze ma rację - nawet jak jej nie ma
po treningu musza wejsc weglecarry napisał(a):nie ze wszystkim co olszesky napisal moge sie zgodzic. miedzy innymi - podwieczorek. pisales, ze cwiczysz na silowni, wiec jesli nie mozesz jesc dwoch pelnowartosciowych posilkow to na ten podwieczorek zjedz sobie chociaz tunczyka z puszki, albo lososia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości