Krimson napisał(a):I może drugie pytanko, czy bylibyście w stanie polecić inny model z qwerty w podobnej jak do c6 cenie?
lechista_tomek napisał(a):Krimson napisał(a):I może drugie pytanko, czy bylibyście w stanie polecić inny model z qwerty w podobnej jak do c6 cenie?
Ja osobiście gorąco polecam n97 mini. Sam mam ten telefon od czerwca i kompletnie nie mam z nim żadnych problemów. Bałem się właśnie tego, że mogą być jakieś zwiechy czy coś w tym rodzaju, ale nie! Jeszcze nigdy nie miałem telefonu z którego byłbym tak zadowolony jak właśnie z tej Nokii. Aparat, dźwięki, GPS, Wi-fi i oczywiście dzwonienie i esemesowanie działa jak najbardziej w porządku. Pisanie na wysuwanej klawiaturze to na prawdę wspaniała rzecz. Gorąco polecam ten telefon.
szimi napisał(a):Zalało mi browarem Samsunga Avile. Karta SIM nie działa, telefon się nie włącza. Wiecie co zrobić by zmienić ten stan rzeczy? Lub żeby chociaż sama karta działała?
sezonowcy.pl napisał(a):Chelsea Londyn wygrywając LM przedłużyła o rok kontrakty ze swoimi wszystkimi kibicami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości