przez cid » 2014-08-07, 08:25
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem HTC Desire 610 - elegancka maszyna z bardzo dobrą jakością dźwięku. Poza tym ma wszystko to, co ówczesny smartfon powinien mieć.
Jakoś nigdy nie byłem fanem kieszonkowych komputerów, korzystałem jedynie z funkcji dzwonienia i pisania smsów. Moje podejście zmieniło się po tym jak otrzymałem w spadku po siostrze HTC Desire S. Zakochałem się w marce HTC.
Ska w zasadzie była idealnym telefonem dla mnie - małogabarytowa z metalową obudową. Wraz z nową umową wymieniłem na 610 i jestem bardzo zadowolony. Trochę dziwnie się czuję nosząc w kieszeni 4,7 calowy pilot, ale tak obecnie wygląda rynek smartfonów - coraz cieńsze z większym wyświetlaczem. Kumpel używa tabletu GalaxyTab jako telefonu - to jest hardkor
Jakby ktoś się zdecydował na ten telefon to jedna bardzo ważna informacja, z którą powinien się zapoznać:
Desire 610 obsługuje jedynie karty Nano Sim (dopiero po zakupie dowiedziałem się, że coś takiego istnieje). Najlepsze jest to, że sprzedawca w Playu nie powiedział mi tego, dostałem kartę Sim z wyłamywanką na Micro. Nie chciało mi się czekać na nową kartę tydzień czasu, wiec wyskrobałem sobie sam Nano Sim - w internecie są szablony

Przed zakupem warto zaopatrzyć się w oryginał nano, żeby później nie rzeźbić.