Wszyscy pewnie wiecie o jakie wypowiedzi Pana Tomaszewskiego chodzi.Czy nie uważacie,że zachowanie dziennikarzy w tej sprawie jest skandaliczne? W każdym programie próbuje się z niego zrobić idiotę,jeszcze nie widziałem,żeby jakiekolwiek polityka skazywano na taki ostracyzm.Momentami z powagi min dziennikarzy możnaby pomyśleć,że popełniono jakąś zbrodnię przeciwko ludzkości.
A co zrobił Pan Jan? Wyraził tylko swoje zdanie.Nie ważne czy się z nim zgadzamy czy nie (akurat jest mnóstwo kibiców,którzy apropo Perquisa czy Beonisha mają podobną opinię,więc o co chodzi?)] A jeśli o Piszczka,to w którym miejscu powiedział nieprawdę? Był zamieszany w korupcję.Jedni przymykają na to oko,ale chyba były reprezentant ma prawo do swojego zdania? I może mu się nie podobać,że osoba skazana gra w reprezentacji? Czy ja jestem jakiś głupi,czy komuś kompletnie odbiło? (dziennikarzom)
Gość ma czelność powiedzieć głosno to co wielu myśli (nie ja,ale wielu),i nie chce kibicować naszym! Tylko NIEMCOM! Na stos z nim :) Nasuwa mi się jedno słowo "debile" :)
(cenzura),też kibicuje niemieckim piłkarzom,nie jestem polakiem? Zrobiono by ze mnie idiotę w telewizji? Sprawa tego,że Jan Tomaszewski nie kibicuje naszym orłom jest tak bulwersujaca? Co o tym myślicie?