haj napisał(a):Wlasnie ukazal sie pierwszy utwor z nowej plyty System of a Down pod tytulem B.Y.O.B - naprawde polecam. dla mnie super piosenka - oczyiwscie dla ludzie ktorzy lubia takie brzmeinie
z tego co weim to goscie pochodza z Armenii ale do Gruzji nie maja dalekokilly napisał(a):haj napisał(a):Wlasnie ukazal sie pierwszy utwor z nowej plyty System of a Down pod tytulem B.Y.O.B - naprawde polecam. dla mnie super piosenka - oczyiwscie dla ludzie ktorzy lubia takie brzmeinie
Nie powiem, ale calkiem ladnie krzycza, nie wiem czy ktos wie ale kiedys slyszalem ze SOAD to zespol z Gruzji (ladnie sie chlopaki wybili)
wg mnie najlepsze ich piosenki to spider i toxic city
haj napisał(a):z tego co weim to goscie pochodza z Armenii ale do Gruzji nie maja daleko
haj napisał(a):fajne tez sa nie ktore utwory Guns N'Roses jak na przyklad "Knocking On Heavens Door" czy "Don't cry"![]()
mimo ze jestem fanem mocnego brzeminia lubie sobie nie raz wlaczyc kawalek Dżemu "Wehikul Czasu" - polecam
no ale fajna przerobiona i dla nich wilki plusolli napisał(a):haj napisał(a):fajne tez sa nie ktore utwory Guns N'Roses jak na przyklad "Knocking On Heavens Door" czy "Don't cry"![]()
mimo ze jestem fanem mocnego brzeminia lubie sobie nie raz wlaczyc kawalek Dżemu "Wehikul Czasu" - polecam
Knocking On Heavens Door to piosenka Boba Dylana, grana przez Gunsówale mimo to jest fajna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości