Ogólnie to szkoda mi tamtego netu sprzed kilku lat, gdy fora, w tym nasze, tętniło jako takim życiem. A Wy znaleźliście jakąś alternatywę dla konających forów dyskusyjnych?
scholli7 napisał(a):Tyle tylko, że na + wyszło to, że dawniej nikt niecierpiał Niemców
mancipium napisał(a):we Wrocku jest olbrzymi udział ludzi przywiezionych ze wschodu (z terenów, które były Polskie, a stały się ruskie po 45 r.). To dość mocno wpływa na strukturę obywatelską Wrocławia.
Matifcb napisał(a):nie sledze tego, wiem ze teraz apropo ukroli to w miescie pelno tego, urzedy czy reklamy pisane po ukrainsku itp. dla mnie Wrocek super miasto bywalem weekendowo ale odczuwalem po prostu Niemcow wszedzie, nawet herb w barwach jest:) ksiazke przeczytam lubie taka tematyke a sezon dzialkowy sie zaczyna wiec pochlone troche tego:)
alien666 napisał(a):scholli7 napisał(a):Tyle tylko, że na + wyszło to, że dawniej nikt niecierpiał Niemców
Pamiętasz jak na finale LM w 2013 we Wrocławiu napadła nas pseudo bojówka narodowców i przed knajpą wywiązała się regularna bitwa?![]()
Teraz aż nie mogę uwierzyć jak zmieniło się nastawienie ludzi do samego postrzegania "hitlerowskiego" Bayernu przez to, że gra w nim Polak! W 2013 to strach było wyjść w koszulce Bayernu na ulicę, przynajmniej we Wrocławiu.
Co do forów, które odwiedzam, to oprócz naszego są to PS3 Site - umarło śmiercią naturalną oraz Playstationtrophies.org - ogólnoświatowe forum PS trophy whores, więc trochę ludzi tam zagląda. Facebook i tym podobne dla mnie nie istnieją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości