postanowilem ze wrzuce cos od siebie zanim wyjade na Swieta do domu i chcialem przy nadarzajacej sie okazji zyczyc Wszystkim kibicom Bayernu i nie tylko (czyt. ich rodzinom) Zdrowych, Szczesliwych i wesolych Swiat Wielkanocnych
i to byloby wszystko
Żadna osoba, nikt nie jest większy od Bayernu. Nikt. Susie Schaaf, ESPN ---- poza żoną, Kocham Cię Kasiu
Ja również przyłączam się do życzeń mario_mk. Ponadto życzę obfitego dyngusa w Lany Poniedziałek. Życzę również naszemu menadżerowi Uliemu Hoenessowi , aby w te święta przestał być już taką sknerą i sypnął kasą na nowych i klasowych piłkarzy FCB. Pozdro!!!
PS. Ja dodaje jeszcze życzenie, żeby przyszedł do FCB Rafael Van Der Vaart.
Ostatnio edytowano 2006-04-15, 09:49 przez shadow7, łącznie edytowano 1 raz
A ja życzę Wam (i przede wszystkim sobie ), żeby w sobotę nasi piłkarze nie zrobili nam jaj wielkanocnych i nie stracili punktów z Arminią! Ponadto oczywiście Meistra i DFB-Pokal no i Wesołych Świąt!
No panowie wszystkiego najlepszego Zycze wam, aby wasz ulubiony klub nigdy nie przegrywal i przynosil wam chlubę , dumę i cieszyl was swoja gra Wesołego Alleluja
korzystajac z tego, ze siedze przed kompem a ostatnio to rzadkosc chcialem zlozyc wszystkim uzytkownikom najserdeczniejsze zycznia
przede wszystkim wygranej bayernu a takze zdrowych i pogodnych swiat mokrego dyngusa i czego sobie tylko zyczycie
Ech wzruszylem sie... tak tu cieplo i rodzinnie... Kocham Was! A tak serio, to wesolych i przede wszystkim rodzinnych swiat (bo np. ja niedlugo z rodzina widywac sie bede rzadziej). Szczodry zajac juz pewnie byl wiec smacznych jajek zycze:)
J rowniez zyze wszystkim kibicom Bayernu i nie tylko a dokladnie wszystkim ktorzy tu zagladaja: Wesołych, spokojnych Świat Wielkanocnych.Smaczego jajka i mokrego dyngusa
Ja również dołączam sie do życzeń innych, oraz życzę udanych Świąt, dobrze wykorzystanego wolnego czasu w rodzinnym gronie i oczywiscie mokrego dyngusa w poniedziałek
Teraz Ja!!! Wszystkiego dobrego Wam drodzy koledzy życze zdrówka, szczęścia i ogólnie fajnych świąty. A nakjbardziej by niemcy zdobyli Mistrzostwo świata a u-17 wyjechła Z lUXEMBURGA Z ETYKIETą NAJLEPSZEJ MłODZIEżOWEJ REPREZENTACJI NA STARYM KONTYNENCIE. pOZDRóWKA