Simin napisał(a):Hehe widze Uperk, ze niecierpliwy z Ciebie towarzysz!!
postaram sie to zrobic po tym egzaminie, a jak nie po tym to max po nastepnym - czyli w ciagu powiedzmy 2 tygodni... mysle, ze lepiej poczekac na fotki jak to bedzie zrobione, bo na prawde bedzie CZAD!! Takze 'czekajcie, a bedzie wam dane z nawiazka"
No oglonie Upek (bo tak na prawde to tylko Ty chyba czekasz na te fotki)
spokojniepowiem tak - niebawem postaram sie wrzucic, jak to zrobie... ale nie spodziewaj sie takiego tuningu jak jest w katalogach samochodowych, bo moj tuning jest prawdziwy (co za tym idzie zdecydowanie bardziej amatorski - de facto to jest lifting, bo zmiany sa tylko wizualne). Zdjecia niebawem beda!!
Pozdrawiam SiminaPozdrawiam szczegolnie Upka
Upek napisał(a):oooo takbez radia nie pojedzie
tj na mp3
bo blada lipa
kurcze juz mam 15 godzin teorii potem jazdy i mam nadzieje ze zdam
pochwale sie jak zdam
czyli pewnie takowego wpisu nie zobaczymy na forum
marzy mi sie na poczatek Audi S2 Coupe
obyAdams napisał(a):
PierniczyszKiedyś na pewno
![]()
<lol2> w sumie tylko rok roznicy miedzy namiAhh ta stara era kaset, teraz ta młodzież tylko te mp3 i mp3:D:D:D Nie no, trzeba wymienić radyjko obowiązkowo;)
Tak się składa, że też mam Golfa II, od niedawna, bo od tygodnia
Tak jak napisale Upek - nie znam sie na furkachmarzy mi sie na poczatek Audi S2 Coupe
Upek napisał(a):<lol2> w sumie tylko rok roznicy miedzy nami![]()
hhehehe ale rozumiem ze zdales mature eee tzn egzamin dojrzalosci
to mozesz sie czuc dojrzalszy
poza tym mp3 sa wygodniejsze
Simin napisał(a):A pochwal no sie Adams jaki rocznik i ile przejecane - benzyna/ropa/gaz czy... olej rzepakowy (:lol:) , kolor i jezeli to nie jest sekretem to ile dales - orientacyjnie bym chcial wiedziec... 3,4 czy 5 klocuszkow (to ostatnie jak na gola wersje raczej nieprawdopodobne, ale roznie bywa) - czyli jednym slowem NAPISZ najwazniejsze info o samochodziku...
P.S. Kurcze troche Ci zazdroszcze Adams powiem szczerze, bo teraz mi sie przypomnialo jakie to jest uczucie prowadzic SWOJ SAMOCHOD i jak sie na poczatku je przezywa - super sprawa - teraz to juz marudze, ze czasami musze tym 'roburem' jak to mawiaja jezdzic...- ale raczej wychodzi to z Polskiej mentalnosci - zeby sobie tylko ponazekac niz z prawdziwego dyskonfortu jazdy, bo jedzie sie calkiem calkiem...
Hehe i tu Cię zaskoczę Siminie Otóż nie mam jeszcze prawka, dopiero startuję od czerwca z teorią
No to ja mialem prawie identyczna sytuacje, bo po smierci dziadka byl po prostu w posiadaniu mojej ciotki, ale generalnie mial byc moj tez za moze rok wiecej (wola dziadka)...Auta nie kupiłem...mój dziadek zmarł nie dawno i przepisał mi swoje auto, a nim był właśnie Golf.
No to, ze bez kosmicznej techniki to ze sie tak wyraze - KLARGolf II, to jedno z najlepszych aut jakie zrobił Volkswagen-proste, bez kosmicznej elektroniki, mało awaryjn i tanie
Autko jest z 1991 roku, na benzynę-pali około 6 litrów na setke. Przejechane ma około 140.000 i jestem pewien, że drugie tyle jest w stanie spokojnie zrobić Kolor czerwony. Jak już pisałem, nie ma w nim żadnych bajerów, bo był kupiony od pewnej babki z Niemiec.
NAPISZ JESZCZE najwazniejsze chyba - jaki masz silnik i ile koni, bo jak Ci pali tyle co piszesz przy 1,3 litra to jest wynik kosmicznie dobry!! (ja taki mam silnik) a jak masz 1,6 to juz wogole super - 320 tysiecy na nim zrobisz lekko, jak zdecydujesz sie w pewnym momencie zrobic KAPITALNY remont silnika (ja juz mialem - wydatek rzedu 1000-1300 zl)
w takim razie gratulacje i zycze rowniez pomyslnego zdania prawka... moze kiedys pojedziemy razem w kilka samochodow do Monachium kto wie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości