Ten sport jest szczególnie słynny w Polsce. Wypowiadajcie się tutaj o skokach ile wlezie. Podawajcie różne linki do ciekawych stron, najnowsze wiadomoci itd. itp. Też się dołšcze oczywicie
Szczerze nie uważam żeby był słynny w Polsce każdy woli pilke nożnš ,koszykówke żużel no i siatke gdyż sš to sporty zało roczne a skoki tylko w zimie majš rozgłos (wiem że sš też letnie Grand pri) Ale to moja opinia i moge sie mylić
No to wpore zaczelismy gadac o skokach . przez ezon juz dawno za nami . Moim ulubionym skoczkiem rzecz jasna - Adam Malysz . Szkoda ze w tym roku mu nie poszlo i na Mistrzostwach gdzie 2 zlota stracil , i na TCS i w PS . ogolnie ten sezon jednak byl dobry bo osiagal dobre miejsca , wysokie . Ja jestem zadowolony z niego bo w swojej karierze i tak zrobil dla Polski wiecej niz powinien i powinniesmy byc z niego zadowoleni . Dobrze ze w innych sportach nie mamy takich Malyszow . Mamy tylko pania Jedrzejczak .
pozdro
ja ogladam skoki od bardzo dawna dzieki malyszowi dyscyplina ta stala sie bardziej popularna w polsce i jeszcze przez pare lat poki malysz skacze pozostanie moim ulubionym skoczkiem jest oczywiscie malysz choc ostatnio srednio mu sie powodzi
Chyba zakończy kariere Małysz tak myle . Bo się nie odgaduje z szefami i trenerem słabo skacze.Przecież Achonen go o tyle metrów wyprzedzał żę hohoho. No akle Adam miał czasami przebłyski
Ja lubię oglšdać skoki narciarskie. W tym sezonie trochę gorzej spisywał się nasz superskoczek Adam ale przecież nie może cišgle wygrywać zawodów. To nie jest maszyna. Zaniepokoił mnie ostatnio konflikt między Federerem a PZN ale mylę że obie strony dojdš do porozumienia i wszystko będzie "ok". W końcu już za rok Igrzyska olimpjskie a Adam musi się spokojnie do nich przygotować. A reszta skoczków reprezentuje bardzo słaby poziom. podczas TCS Robert mateja miał przebłyski ale tylko chwilowe. Inni prawie wogóle nie kwalifikowali się do trzydzieski zawodów P a jak się już kwalifikowali to bardzo żadko niestety.