witam dzis pierwszy raz na konsoli ps3 wlaczylem fife14, pomozcie mi w zrozumieniu tego. Wlaczylem opcje towarzyski mecz online a tam zero znajomych ofline i online. Czy to znaczy ze najpierw musimy sie jakos pozapraszac i pozniej mozemy grac mecze towarzyskie ?
wszedlem w jakas opcje Sezony i tam bylo napoisane ze jest 16000 graczy, wybralem sobie Bayern i czekalem na dobranie przeciwnika dla mnie na podobnym poziomie. Nie wiem czy to przypadek ale ktos tez gral Bayernem. Gralem po wifi wiec przycinalo naprawde nie duzo razy ale pare razy i nick czleka Allin26. Czy to jest jakas inna forma gry online ? bo ja nie mam znajomych grajacych na konsoli w fife dlatego pytam jak to wyglada z ta gra online. dzieki za info !
wlasnie gralem jeden mecz, moje pytanie czy ciagle sie gra przeciwko tej samej druzynie czy tak mi sie trafilo akurat? bo ja wybralem Bayern i koles tez mial Bayern. Co to w ogole za rozgrywka te sezony ? bo z tego co zauwazylem rozegralem 1 mecz i napisane bylo pozostalo 9 meczy. Wiec to sa jakies rozgrywki po 10 meczy czy jak ?
spoko tylko nie wiem w ktorej jestem lidze na starcie ale nie gralem lata w fife wiec moze najpierw pogram sobie troche w single palyera samemu z kompem i sie naucze grac
w sezonach masz ligi, chyba 11.
W każdej lidze masz do rozegrania 10 meczy. Żeby się dostać do następnej ligi to musisz mieć 16 pkt. A żeby się utrzymać to 10 pkt.
Tak Ci się trafiło ;D Ja np. 90% meczy gram na Real