przez scholli7 » 2014-10-20, 19:45
Mam takie pytanie instalował ktoś z Was jakieś mody,patche do FIFY? Znalazłem kilka bardzo ciekawych np flagi Bayernu banery,szaty graficzne z Niemieckiego SKY,tablice wyników,uaktualnienia składów,koszulek,twarzy a do tego wgranie przyśpiewek kibiców z AA zrobi z naszej gry prawdziwy kombajn.I o ile wiem jak wgrać przyśpiewki dzięki Keeperowi tak mam problem z wgraniem tych dodatków.Wiem że należy je wrzucić do gry jednak program którym trzeba podmienić pliki mi nie działa
[ Dodano: 20 paź 2014, o 20:44 ]poradziłem sobie że tak powiem z uaktualnieniem FIFA 14 (15 mi nie pójdzie na kompie - ale mam ją na konsoli) i jedno co Wam powiem to jest suuuper polecam wszystkim FIFA 14 ModdingWay Mod ,bardzo dobry mod zmieniający wiele rzeczy w naszej FIFIE m.in uaktualnia składy do teraźniejszych ,trykoty,korki,sędziów ,banery reklamowe,twarze ,przyśpiewki kibiców nawet scoreboardy z niemieckiego sky naprawdę świetnie to wyglada.Dodatkowo dochodzą różne ligi a przede wszystkim rozgrywki World Cup 2014 w Brazylii.
Żeby to wszystko wgrać potrzebujemy jako wyjściowego patcha Version 3.0.0- ALL IN ONE.Później dogrywamy kolejno pozostałe ,mi osobiście te uaktualnienia bardzo przypadły do gustu.Tu macie odnośnik :
http://www.moddingway.com/forums/thread-22680.html