Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Gabo Gabi napisał(a):Wam to dobrze.Mnie niestety czeka upgrade kompa, lub kupno nowego. Serce się kraje, jak się widzi te wszystkie gameplay'e, trailery i inne filmiki o Wieśku i wie, że w najbliższym czasie nie będzie można w niego zagrać.
izi91 napisał(a):Trochę się czepiasz z tą małą Ciri, przecież z tego co pamiętam z sagi ona była jako dziecko dość brzydka, szczególnie że siedzi w Kear Morhen a nie w pałacu. Z tego co widziałem na filmikach wygląda całkiem ok. Weź pod uwagę, że każdy ma inne wyobrażenie postaci wykreowanych przez Sapkowskiego.
arekBM napisał(a):Dlatego najlepiej jest troche poczekać od premiery aż uraczą nas patchami
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Gabo Gabi napisał(a):Dziadku, mam takie małe zapytanie - czy w trójce występują postacie z jedynki( Shani, Talar, Zygfryd etc...)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość