Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem byłby Szpaku z Szaranowicznem a drugi duet tworzyliby Twarowski i Nahorny.
Ciekawe jakby brzmiał Hajto w FIFIe

Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Robert Lewandowski napisał(a):Jestem na równi z ronaldo i Messim - Klinsmann do dzisiaj nie może opanować śmiechu
Klinsmann napisał(a):A najlepsze jest to że kibice na SB mają gwizdać na swoich piłkarzy - tak jak w rzeczywistości![]()
Odnośnie komentarza, mnie to tam wali bo i tak się tego słuchać nie da, zawsze włączam ang. komentarz.
Robert Lewandowski napisał(a):Jestem na równi z ronaldo i Messim - Klinsmann do dzisiaj nie może opanować śmiechu
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość