Jeśli ktoś z tego forum ściągnął gre (oczywiście do celów testowych, przed zakupieniem oryginała), niech się podzieli pierwszymi doznaniami nt. gry, co nowego, itp

killy napisał(a):czy to nie jest to samo co WinnigEleven10 tylko ze wersja z pelna licencja
Scholli napisał(a):Olszesky zawsze ma rację - nawet jak jej nie ma
ppatrykk napisał(a):killy napisał(a):czy to nie jest to samo co WinnigEleven10 tylko ze wersja z pelna licencja
O jakiej 'pełnej licencji' mówisz ... ?
Olszesky napisał(a):to prawda ze w bayernie nie ma kahna?
killy napisał(a):ppatrykk napisał(a):killy napisał(a):czy to nie jest to samo co WinnigEleven10 tylko ze wersja z pelna licencja
O jakiej 'pełnej licencji' mówisz ... ?
w WE10 nie ma wszytskich nazwisk...przykladowo w Bayernie sa 3 w naszym jezyku, reszta po japonsku...moze nie chodzi tu o typowa licencje ale o fakt aktualnych skladow i prawidlowych nazwisk...
w WE10 nie ma Olliego, nawet na lawie
ppatrykk napisał(a):Olszesky napisał(a):to prawda ze w bayernie nie ma kahna?
No nie ma.Ale można go zimportować z kadry Niemieckiej
![]()
Scholli napisał(a):Olszesky zawsze ma rację - nawet jak jej nie ma
Olszesky napisał(a):ppatrykk napisał(a):Olszesky napisał(a):to prawda ze w bayernie nie ma kahna?
No nie ma.Ale można go zimportować z kadry Niemieckiej
![]()
taaa ale widzisz, ja bywam na turniejach a tam nie ma takiej mozliwosci, ze se oliego przerzucic do bayernu.
mam ambitny plan grac mimo to bayernem, ale z dreherem na bramce, lans niezly grac z 40 letnim typkiem
Pixik napisał(a):mi w ogóle ta gra nie siadła,jest gorsza od piątki(miejmy nadzieję,że wersja która wyjdzie będzie lepsza)Polski komentarz mało dynamiczny(oczywiście brak licencji znów;*)i senny
Sterowanie:gdy na literce S nie ma nic to już na tą literkę nic nie damy możemy jedynie zamieniać miejscami
teraz zanim zrobisz drybling na klawiaturze to chyba prędzej sobie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość