Co do Xboxa to Micro$oft ma nas w dupie więc dopiero będzie w 2014

Dziadek Mróz napisał(a):Dowiedziałem się właśnie o ps plus (płacisz jakieś grosze,masz darmowy dostęp do naprawdę świetnych tytułów,np. Far Cry 3,Street Fighter X czy Dragon's Dogma: Dark Arisen [to może być naprawdę zajebista gra] Wiec nie warto się zastanawiać czy kupować ps czy xboxa.
lechista_tomek napisał(a):Co do przerabiania to wiem, że w Xboxie nie ma z tym żadnego problemu, aczkolwiek wtedy trzeba liczyć się z końcem gry przez neta.
alien666 napisał(a):Czas na online.
Grzechoo napisał(a):alien666 napisał(a):Czas na online.
W online są do wykonywania misje, scenariusze, czy wolna gra z kilkudziesięcioma ziomkami?
mancipium napisał(a):bede najblizsze 3 tygodnie lezal w lozku, mam tylko lapka slabego. Uwielbiam RPG, co polecacie, zeby ruszylo? czyt. gry do maks chyba 2010. Wiedzmini obydwa za sobą, chociaz kusi znow granie w dwojke:), Gothic 1,2,3 i takie gry ciągną.
Morrowind? Jakos kiedys gralem i nie przekonal mnie.
mancipium napisał(a):oo lubie to, sciagne.
Wpadlem na pomysl by sprobowac ze skyrim - moze ruszy na minimalnych, a gra mocno ceniona. Wiec jak sie nie uda wezme sie za dragon age.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość