Chciałbym się zwróci do moderacji żeby coś zrobiła w kwestii notorycznego obrażania mnie przez niektórych użytkowników - piszę to co czuję i co uważam,mam swoje zdanie i chciałbym je swobodnie wypowiadać,nie narażając się ciągle na wyzwiska,bo nie wiem kiedy (gdzie indziej) ktoś się tak do mnie zwracał - chyba w gimnazjum i naprawdę nie życzę sobie tego.Mam swój specyficzny styl,jeśli kogoś to razi,naprawdę jest opcja ignoruj,polecam korzystać,ja korzystam często
Piszę tu prawie od 15 lat i czegoś takiego tu wcześniej nie było,posty bez związku z tematem,tylko z wyzwiskami/albo atakami ad personam.Jakieś recenzje zachowania,totalny absurd.Niektórzy naprawdę się lekko zagalopowali,w realu to byście siedzieli jak mysz pod miotłą,a tutaj strugacie kozaków,nie wiem jaki w tym sens?

Darujmy sobie wzajemne pouczanie,bo każdy ma tutaj w (cenzura) zdanie kogoś o kimś,nie znamy się osobiście,łączy nas tu tylko Bayern i skupmy się na tym.
Nie chcę czytać jak zdaniem kogoś się zachowuje i kto co o tym myśli - nie jesteśmy kolegami,to nie forum towarzyskie,możemy się spierać merytorycznie czy Lewy ma zostać czy nie etc.,a nie czy pan B jest idiotą czy debilem,a pan B hipokrytą - bo nie macie zielonego pojęcia kto jaki jest,a takie osądy to tylko świadczą o was.
Chcę sobie tu wchodzić od czasu do czasu i popisać o piłce,a nie się denerwować,bo tylu naburmuszonych frustratów to ze świecą szukać jak tutaj.Jak tylko jest okazja,żeby kogoś zwyzywać to są pierwsi.Uważam,że moderacja jest zbyt pobłażliwa na chamstwo niektórych osób.
Jeśli nic się w tej sprawie nie zmieni,to po MŚ odejdę z forum,bo przestaje się tutaj czuć komfortowo.