tak czy siak, nie miało to raczej wpływu na końcowy rezultat. Brazylia była po prostu żałośnie słaba i powinna się cieszyć, ze w ogóle weszła do strefy medalowej. kolejny świetny mecz Robbena, według mnie zasłużył na złota piłkę tych mistrzostw
scaloni napisał(a):sędzia w ogóle się popisałpowinna być czerwona i rzut wolny. jestem przekonany, ze gdyby tak zagrał Vlaar czy inny Holender, to nawet w tej 3 min by go wyrzucił
ale nie, to Brazlia.. gospodarz, tak nie wypada
tak czy siak, nie miało to raczej wpływu na końcowy rezultat. Brazylia była po prostu żałośnie słaba i powinna się cieszyć, ze w ogóle weszła do strefy medalowej. kolejny świetny mecz Robbena, według mnie zasłużył na złota piłkę tych mistrzostw
Robert Lewandowski napisał(a):Jestem na równi z ronaldo i Messim - Klinsmann do dzisiaj nie może opanować śmiechu
Dziadek Mróz napisał(a):Mam złą wiadomość..Szpakowski będzie komentował finał.Przygotujecie się na "Messi Messi ajjj!" (volume - 100 %) I (volume - 0) przy każdej bramce naszych orłów,bardzo mi smutno,że go wybrali
tomal125 napisał(a):Tylko że karnego nie powinno być,
scaloni napisał(a): ale nie, to Brazylia.. gospodarz, tak nie wypada
Klinsmann napisał(a):Brazylia jak Korea w 2002r. tylko trochę w mniejszej skalina siłę przepchana do strefy medalowej, a później bolesne zderzenie z rzeczywistością
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości