http://zeus.polsl.gliwice.pl/~ramzestt/ ... a-de-544(2).wmv
Moderatorzy: mic, simong88, emem, scholli7
ostro nawet nie wiedziałem że sobie taki żarcik urzšdzilicie . Ale zgadzam się z przedmówcš . Bayern : WSTĘP WZBRONIONY DLA BECK'HAMĂWzborek napisał(a):Ja nigdy w życiu bym niechciał Beckhama w Bayernie.Pozdro![]()
to nie my a oficjalna stronaKaioken napisał(a):ostro nawet nie wiedziałem że sobie taki żarcik urzšdzilicie . Ale zgadzam się z przedmówcš . Bayern : WSTĘP WZBRONIONY DLA BECK'HAMĂWzborek napisał(a):Ja nigdy w życiu bym niechciał Beckhama w Bayernie.Pozdro![]()
Twa błyskotliwoć nie zna granic ... . A tak na marginesie ,chyba wielu z nas zna na tyle już działaczy że wie , że nigdy w życiu nie podjeli by kroków w kierunku zatrudnienia becksaAnonymous napisał(a):Ja odrazu wiedziałem że to pryma aprylis
Dokładnie takKaioken napisał(a): A tak na marginesie ,chyba wielu z nas zna na tyle już działaczy że wie , że nigdy w życiu nie podjeli by kroków w kierunku zatrudnienia becksa![]()
fabian napisał(a):a po co on nam w monachium przeciez lawke rezerwowych mamy ju zobsadzona
Żaba napisał(a):emem kiedy dawałe na forum link do komplikacji z Kahnem, możesz go jeszcze raz zapodać ? Z góry dzięki.
Tschik napisał(a):Emem mógłby wrzucić na serwer słynnš konferencję Trapattoniego![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość