Stanowisko trenera Bayernu

Sprawy związane z klubem

Kto powinien zostać na ten moment trenerem Bayernu?

Ankieta wygasła 2017-10-25, 14:32

Heynckes
19
68%
Tuchel
6
21%
Luis Enrique
0
Brak głosów
Nagelsmann
2
7%
Favre
0
Brak głosów
ktoś inny do końca trwającego sezonu
1
4%

Liczba głosów : 28

Re: Stanowisko trenera Bayernu

Postprzez Bayern fun » 2024-05-26, 09:39

Matifcb napisał(a):Nie miał, on tylko gada żeby narzekac typowo polactwo. Zawsze źle, już płacze za Flickiem bo przecież to taki gwarant trofeów...

:lol: :lol: :lol:

Przecież to ty zawsze byłeś pierwszy do jojczenia, zarząd be, Baja be, repka Niemiec be, m.in za to jestem na ciebie cięty, a teraz odwracasz kota ogonem i robisz z siebie świętoszka.

Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać, każdy wyciąga własne wnioski. Mi się zatrudnienie Kompany'ego nie do końca podobaz ale jak będzie czas pokaże. Mam tylko wrażenie że z nim za sterami może być ciezko o ściąganie nowych graczy.
Bayern 4ever

Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun
Bawarczyk

Online: 12d 21h 47m 9s

Postprzez grejfrut » 2024-05-30, 14:50

Belg wydaje mi się dobrym trenerem dla młodszych graczy, gdyż ma ogromną charyzmę i był wielkim graczem, liderem topowych szatni. Ale czy to zadziała na takich graczy jak Kane, Mueller itd.? To są wyjadacze, liderzy większych szatni, niż Kompany był. Nie sądzę, aby na nich ta motywacja podziałała.

Szczerze to nie mam zdania, nie chce mi się tworzyć kolejnego scenariusza co może być, bo to nie ma sensu. Okaże się za rok, do tego momentu nie mam zamiaru oceniać, bo jeszcze nigdy nie byłem w takiej kropce jak teraz :lol: Belg ma papiery, ale w takim wieku, bez doświadczenia, z wielką szatnią poradził sobie ostatnio chyba tylko Guardiola :lol: Prognostyk zatem dobry nie jest, ale życzę powodzenia ;)
grejfrut
Bawarczyk

Online: 13d 8h 26m 37s

Postprzez dmagio » 2024-05-30, 19:09

Już identycznie do tego podchodzę
dmagio
Bawarczyk

Online: 29d 17h 37m 21s

Postprzez Bayern fun » 2024-10-26, 22:15

Bayern fun napisał(a):Tymczasem Flick najprawdopodobniej w barcelonie.
Zajebiscie, My się babramy w jakichś wynalazkach, kombinujemy żeby wyciągnąć Kompany'ego z championship za 20 baniek a najpewniejsza opcja (i darmowa) z tych wszystkich ucieka nam do katalonii bo ktoś w zarzadzie ma do niego uprzedzenie. Nie mogę przeboleć tego Flicka, czuję że odpali u tych pajaców i będziemy sobie pluć w brodę.

Pozwolę sobie to tylko tu zostawić.
Ten tydzień jest żywym opisem moich obaw,.o których pisałem pod koniec maja. Flick odbudował Barcelonę w 5 miesięcy używając do tego dzieciaków z la Masii, ograll nas 3 dni temu 4:1 a dziś upokorzył Real na Bernabeu 4:0
Flick jest po prostu wielki :!:

Na szczęście u nas z Kompanym jest lepiej niż przewidywałem, nasz styl gry mi się podoba, uważam że mamy szansę wzbić się na najwyższy poziom jeśli przyłożymy się bardziej do obrony. Nie mniej chyba każdy sympatyk Bayernu wolałby, żeby to Hansi był dziś naszym trenerem. Obyśmy na koniec sezonu mieli inne odczucia.
Bayern 4ever

Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun
Bawarczyk

Online: 12d 21h 47m 9s

Poprzednia strona

Powrót do Klub