Kejker napisał(a):Możesz wbić 9 sierpnia około 22:30.
Po co?
Borussen napisał(a):Kejker napisał(a):Możesz wbić 9 sierpnia około 22:30.
Po co?
Żeby ci wytknął wyższość swojej drużyny nad Twoją, jak na kulturalnego kibica Bayernu przystało, a po cóż innego.
Borussen napisał(a):Żeby ci wytknął wyższość swojej drużyny nad Twoją, jak na kulturalnego kibica Bayernu przystało, a po cóż innego.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Borussen napisał(a):Żeby ci wytknął wyższość swojej drużyny nad Twoją, jak na kulturalnego kibica Bayernu przystało, a po cóż innego
Borussen napisał(a):Kejker napisał(a):Możesz wbić 9 sierpnia około 22:30.
Po co?
Żeby ci wytknął wyższość swojej drużyny nad Twoją, jak na kulturalnego kibica Bayernu przystało, a po cóż innego.
seb455 napisał(a):W porównaniu do forum czy strony BVB to u nas jest pełna kultura. Tam rzadko ktoś nazywa nasz klub jak
należy w większości to buyern, frajern, świniaki, na Pepa mówią srep xD(przypominają mi się wyzwiska z podwórka gdy miałem z 8 lat:) u nas pełna kultura mimo
porażki nikt ich nie wyzywa od najgorszych.
Tuśka napisał(a):czy ta konkretna odpowiedzialna za zniszczenie autobusu osoba poniesie karę? Bo wandalizmu nie znoszę, a już na pewno nie w takiej postaci.
seb455 napisał(a):Z tego co pamiętam to w tamtym roku na meczu ligowym w Dortmundzie sikali na nasz autobus.
seb455 napisał(a):W porównaniu do forum czy strony BVB to u nas jest pełna kultura.
seb455 napisał(a): na Pepa mówią srep xD(.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości