Ja uwazam ze nic nie powinno sie zmienic

pobiegalby troche dostal ze dwa razy od ballacka czy kahna i tyle by nam zostalo ze sterty zainwestowanej kasySimin napisał(a): Na jego miejsce - menagera Effe nadawalby sie IDEALNIE!!!! Zelazny pomocnik, ktory rowniez zapisal sie zlotymi literami w historii FCB!! Dlaczego nie!!Czlowiek kompetentny w tej kwestii, rzeklbym nawet obiezyswiat
+ bardzo "zaciety" i dazacy do celu
np. jakby on byl menagerem i zainteresowal sie Tevezem to juzby chlopak biegal po boiskach Bundesligi i gral w FCB!! Wiadomo tez, ze Ulli na poczatku dawalby mu cenne rady, takze nie widze przeciwwskazan!!
Co prawda byla to kandydatura wysunieta przez Piotraldinho, ale w pelni ja popieram!!Zdaje sie Effe na dzis najlepszy kandydat...
czy wielka strata beda 'znajomosci' na samym szczycie uefa?fcbayern16 napisał(a):Wielkš stratš byłoby odejscie Franza jego miejsce z pewnosciš zastšpiłby Uli Honess
który bardzo chciałby być prezydentem.
czy wielka strata beda 'znajomosci' na samym szczycie uefa?
poza tym uli wcale nie chce zostac prezydentem, woli nadal pracowac jako manager, tak przynajmniej mowil ostatnio w wywiadzie
czy ja napisalem ze uli nie bedzie prezydentem jak franz stanie na czele uefy?fcbayern16 napisał(a):czy wielka strata beda 'znajomosci' na samym szczycie uefa?
poza tym uli wcale nie chce zostac prezydentem, woli nadal pracowac jako manager, tak przynajmniej mowil ostatnio w wywiadzie
Hmmmmm........ja słyszałem odwrotnie że Franz odejdzie
a Uli bedzie prezydentem, no coż w różnych żródłach
różnie piszš. ale napewno kto z nas ma racje![]()
![]()
gdzie takie cos wyczytales?Uli Honess
Uli Honess
gdzie takie cos wyczytales?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość