PS pojawia sie ktos z was moze na treningach pierwszej druzyny?
Grzechoo napisał(a):Rozumiem, że chodzi o rezerwy Bayernu? Jeżeli tak, to przynajmniej ja nie widze sensu chodzić na mecze rezerw, skoro można iść na mecz pierwszej drużyny... Poza tym na mecz amatorów możnaby pójść nawet w swojej miejscowości, nie trzeba jeździć aż do Monachium...
petev napisał(a):Grzechoo napisał(a):Rozumiem, że chodzi o rezerwy Bayernu? Jeżeli tak, to przynajmniej ja nie widze sensu chodzić na mecze rezerw, skoro można iść na mecz pierwszej drużyny... Poza tym na mecz amatorów możnaby pójść nawet w swojej miejscowości, nie trzeba jeździć aż do Monachium...
no wiesz ja mam na stadion przy Grünwalderstrasse jakies 150 metrow, a bilety sa po 2 euro wiec sens jakis jestmozna chocby Guerrero zobaczyc czasami...
zborek napisał(a):Kiedyś jak byłem w NIemczech przejeżdząjąć MOnachium chyba widziałem(ale niesjtem pewien) rezerwy Bayernu.Ale ci dobrze mieszkać w Niemczech i ogląać Guerrero za 2 E.
Pozdro;D
DamKam napisał(a): (...) jadac do siedziby FCB na Schabener Strasse (...)
Max napisał(a):jakbym mieszkal w monachium to bym nie opuszczal zadnego meczu rezerw ani pierwszej druzyny
Tymek napisał(a):No myśle że piłkarz to będzie Celezolli.On ma klase!!! Grnialny pomocnik defensywny, a także obrońca , mam nadzieję że za rok zagości w pierwszej drużynie Bayernu.
Celezolli?? To jakiś Włoch??
Tymek napisał(a):No myśle że piłkarz to będzie Celezolli.On ma klase!!! Grnialny pomocnik defensywny, a także obrońca , mam nadzieję że za rok zagości w pierwszej drużynie Bayernu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości