Mars napisał(a):o ile sie nie myle to wydaje mi sie ze zgoda byla z Nurnbergiem
FC Nürnberg ma zgode z TSV 1860 Monachium

Mars napisał(a):o ile sie nie myle to wydaje mi sie ze zgoda byla z Nurnbergiem
VFL napisał(a):Mars napisał(a):o ile sie nie myle to wydaje mi sie ze zgoda byla z Nurnbergiem
kama_reda napisał(a):Ostatnio odwiedzałem kilka serwisów internetowych niemieckich fanklubów i na każdym można było przeczytać, iż jest zawarta zgoda z VfL Bochum.
A swoją drogą jestem ciekaw na czym te zgody w Niemczech polegają. Bo są chyba zawierane na nieco innych zasadach niż w Polsce. Np. nie do pomyślenia jest aby na meczu Arka - Lech, czy tam Wisła - Śląsk, kibice wygwizdywali zawodnika gości, rzucali w niego przedmiotami. Tak jak to miało miejsce na mecz VfL - FCB w bieżącym sezonie.
Hm, może rzeczywiście zgody już nie ma, ale internetowe serwisy (przynajmniej te co ja odwiedziłem i które podejmowały temat zgód) twierdzą inaczej. Być może są rzadko aktualizowane.
VFL napisał(a):Mars napisał(a):o ile sie nie myle to wydaje mi sie ze zgoda byla z Nurnbergiem
Liga napisał(a):Lubi nas niewielu, większość nienawidzi, ale boją się wszyscy.
Ribery95 napisał(a):Liga napisał(a):Lubi nas niewielu, większość nienawidzi, ale boją się wszyscy.
Bayern wszyscy nie nawidzą, bo są najlepsi w Bundeslidze xD
Scholli napisał(a):Olszesky zawsze ma rację - nawet jak jej nie ma
Firo napisał(a):Ma ktos fotke dzisiejszych opraw z AA ?
Jedna upamietniajaca jakas postac na wyjscie pilkarzy a druga bodaj na 10leci zgody z Bochum ? Z tych migawek ktore pokazal realizator tylko tyle udalo mi sie odczytac.
Piona Poldi za info, kiedy wbijasz do Gdańska?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości