simong88 napisał(a):nie wiedziałem ze trzymamy sztame z :
http://www.allegro.pl/item907010405_sza ... ayern.html
zadna sztama, a normalne prywatne kontakty, a szaliczek zrobiony na wyrost

simong88 napisał(a):nie wiedziałem ze trzymamy sztame z :
http://www.allegro.pl/item907010405_sza ... ayern.html
dominik1997fcb napisał(a):Kluby partnerskie Bayernu to:
ASV Dachau ,FC Passau
SE Freising ,TSV 1860 Rosenheim
SC Fürstenfeldbruck ,1. FC Schwarzenfeld
1. FC 08 Hassloch ,1. FC Schweinfurt 05
SpVgg Bayern Hof ,SSV Ulm 1846
SC Inzell ,FC Vilshofen
FC Memmingen ,Würzburger FV
Kickers Offenbach
sezonowcy.pl napisał(a):Chelsea Londyn wygrywając LM przedłużyła o rok kontrakty ze swoimi wszystkimi kibicami.
Rael napisał(a):Z tego co czytam na forum na oficjalnej to nieformalna przyjaźń zawiązała się z ST. Pauli. Jest nawet osobny dział na oficjalnym forum.
Celowo zaznaczyłem że sporo nieaktualnych powiązań ale jako taki obraz jest na przestrzeni ostatnich lat. Mam gdzieś podobną mapkę (sporo aktualniejszą) na służbowym komputerze ale za cholerę nie chce mi się szukać tymczasowo, przy wolnej chwili.Mars napisał(a):Stare i sporo nie prawdziwych informacji.
FiestaBavaria napisał(a):Celowo zaznaczyłem że sporo nieaktualnych powiązań ale jako taki obraz jest na przestrzeni ostatnich lat. Mam gdzieś podobną mapkę (sporo aktualniejszą) na służbowym komputerze ale za cholerę nie chce mi się szukać tymczasowo, przy wolnej chwili.Mars napisał(a):Stare i sporo nie prawdziwych informacji.
Warto jednak zaznaczyć, że w Niemczech 'zgoda' funkcjonuję na zupełnie innych zasadach niż u nas i nie ma co porównywać tego do polskiej sceny.
Mars napisał(a):Rael napisał(a):Z tego co czytam na forum na oficjalnej to nieformalna przyjaźń zawiązała się z ST. Pauli. Jest nawet osobny dział na oficjalnym forum.
Dotyczy to grup Schickeria i Ultras St. Pauli, które mają podobne poglądy.
piotr1908 napisał(a):Mars napisał(a):Rael napisał(a):Z tego co czytam na forum na oficjalnej to nieformalna przyjaźń zawiązała się z ST. Pauli. Jest nawet osobny dział na oficjalnym forum.
Dotyczy to grup Schickeria i Ultras St. Pauli, które mają podobne poglądy.
Sorry, ze odswiezam temat sprzed ponad pol roku ale moglby ktos cos wiecej powiedziec na ten temat?
Co do jednej z grup St.Pauli nie ma czym sie niestety chwalic..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości