Natalia napisał(a):Jak to dobrze, że mój Seruś jest normalny i kibicuje Bayernowi xD
Napisałabym "+1", ale różnimy się w punkcie "Seruś"

A tak swoją drogą... w którym miejscu ta dyskusja zaczęła przebiegać na poważnie

Natalia napisał(a):Jak to dobrze, że mój Seruś jest normalny i kibicuje Bayernowi xD
floyd napisał(a):
"jak można kibicować Szwabom ...?" niestety oni tego nigdy nie zrozumieją, a ja im tego tłumaczyć nie mam zamiaru, bo szkoda czasu i nerwów, bo to jest coś więcej niż zwykła miłość i zwykłe kibicowanie - TO BAYERN !!
Zonk napisał(a):Zonk o szaliku:
pachnie mi cała altana na działce tymi perfumami żeś ich tyle nawaliła chyba całą butelke...
BastiFantasti napisał(a):gra tam "Drewandowski" i pozostałych dwóch wymoczków z Polski to już każdy ich kocha i im kibicuje...
Jarmo napisał(a):BastiFantasti napisał(a):gra tam "Drewandowski" i pozostałych dwóch wymoczków z Polski to już każdy ich kocha i im kibicuje...
I właśnie przez takie teksty aż chce, żeby te trzy "wymoczki" ładowały nam bramę za bramą w bezpośrednich starciach.
Tuśka napisał(a):Natalia napisał(a):Jak to dobrze, że mój Seruś jest normalny i kibicuje Bayernowi xD
Napisałabym "+1", ale różnimy się w punkcie "Seruś".
A tak swoją drogą... w którym miejscu ta dyskusja zaczęła przebiegać na poważnie?
Jarmo napisał(a):BastiFantasti napisał(a):gra tam "Drewandowski" i pozostałych dwóch wymoczków z Polski to już każdy ich kocha i im kibicuje...
I właśnie przez takie teksty aż chce, żeby te trzy "wymoczki" ładowały nam bramę za bramą w bezpośrednich starciach.
Bosman napisał(a):Na wstępie się przywitam bo to mój 1 post na forum Co do tematu to miłość do Bayernu zaczęła się w 2009 roku. Wiem że stosunkowo nie dawno, ale to rok w którym na dobre zacząłem się interesować piłką nożną. Wcześniej tylko od czasu do czasu jakiś mecz Lecha obejrzałem. W każdym razie zaczęło się od gry w Fifę 06. Nie miałem wtedy super sprzętu więc na Fifę 09 nie miałem szans, miałem tylko 06. Znudziło mnie granie przypadkowych meczy towarzyskich, więc chciałem wybrać sobie jakiś zespół zagraniczny, silny. Przeglądałem różne ligi , nie mogłem się zdecydować. Bayern kojarzyłem tylko z Ballackiem. Przyznam się że wybrałem Bayern z głupiego powodu... mianowicie podobał mi się jego herb Kiedy już zagrałem kilka meczy, zapamiętałem lepiej kilku piłkarzy (głównie oczywiście Ballacka, Schweinsteigera i Pizarro) postanowiłem sprawdzić z ciekawości jak ten zespół wygląda współcześnie (to była sama końcówka sezonu 2008/09). Na wiki po kolei sprawdzałem obecny skład , poznałem m.in. Ribery'ego czy Klose. Skończył się sezon, przez wakacje śledziłem na stronach o Bayernie co się dzieje w klubie. Udało się obejrzeć mecz towarzyski w Audi Cup z Man Utd przez internet. W Eurosport 2 chyba udało mi się obejrzeć mecz z HSV chyba przegrany ale i tak się cieszyłem że wreszcie zobaczyłem mecz Bayernu w telewizji na żywo Później tylko poznawałem historię klubu, miasto Monachium no i oglądałem na bieżąco kolejne mecze , najlepiej wspominam mistrzostwo 2010 i wyeliminowanie Man Utd w ćwierćfinale LM.
sezonowcy.pl napisał(a):Chelsea Londyn wygrywając LM przedłużyła o rok kontrakty ze swoimi wszystkimi kibicami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości