przez stamir » 2013-04-29, 21:00
Widzę, że ostatnie wpisy są sprzed trzech lat więc pozwolę sobie odświeżyć troszkę temat, bo być może coś się pozmieniało?
Ja dzisiaj na poczcie wysłałem list do Bayernu na adres klubu, w którym dołączyłem zaadresowaną zwrotnie kopertę, jeden 'międzynarodowy kupon pocztowy na odpowiedź' (4,50 zł) oraz krótki list, w którym proszę o autografy czterech wymienionych zawodników. List wysłałem priorytetem więc według strony Poczty Polskiej powinien dojść w ciągu 3 dni. Jestem bardzo ciekaw, jak długo teraz trzeba czekać na odpowiedź ze strony klubu i przysłanie tych autografów?
Dzięki temu forum dowiedziałem się, że można otrzymać jeszcze darmowy fan-katalog. Poszukałem na stronie Bayernu i faktycznie jeszcze jest. Jeżeli dobrze zrozumiałem translator to wiosenny im się skończył ale pracują już nad letnim i do połowy maja powinni wysłać. Zamówiłem i miałem komunikat, że w ciągu kilku dni powinien do mnie dotrzeć. Czy ktoś z Was zamawiał w ostatnim czasie i czy faktycznie tak szybko można się go spodziewać?