Stanowisko trenera Bayernu

Sprawy związane z klubem

Kto powinien zostać na ten moment trenerem Bayernu?

Ankieta wygasła 2017-10-25, 14:32

Heynckes
19
68%
Tuchel
6
21%
Luis Enrique
0
Brak głosów
Nagelsmann
2
7%
Favre
0
Brak głosów
ktoś inny do końca trwającego sezonu
1
4%

Liczba głosów : 28

Re: Stanowisko trenera Bayernu

Postprzez grejfrut » 2024-05-17, 14:08

Słowa KHR były ważne - zachować milczenie. Wiadomo, że kiedyś było łatwiej, bo dzisiaj takie hieny jak Romano czy inni płacą za informacje i łatwiej je uzyskać, czysty biznes. Jednak nasi też paplali sporo, zupełnie niepotrzebnie.

Szkoda, że TT nie dostanie szansy, ale jak warunkiem miał być nowy kontrakt, a nie np. umowa przedłuży się po spełnieniu celów, to jest to jak najbardziej ok. Nie wiemy, więc nie ma co gdybać. Ciekawe kto teraz - de Zerbi czy Flick? Myślę, że któryś z nich będzie naszym trenerem.
grejfrut
Bawarczyk

Online: 13d 8h 26m 37s

Postprzez alien666 » 2024-05-17, 18:42

To co, jutro będą rozmowy z Allegrim? Styl kropka w kropkę jak u Mistrza TT!
Wszyscy z szacunkiem wypowiadamy się o madryckiej (cenzura).
alien666
Bawarczyk

Online: 42d 9h 9m 19s

Postprzez alien666 » 2024-05-17, 18:49

Edit: Allegri odmówił! Woli Sassuolo!
alien666
Bawarczyk

Postprzez alien666 » 2024-05-18, 16:16

DNO DNA!
alien666
Bawarczyk

Postprzez Bayern fun » 2024-05-18, 16:27

Nie ma nawet wicemistrzostwa, tym meczem pozbawilismy sie szansy na gre w superpucharze Niemiec.

Jak to dobrze, ze to ostatni mecz tfuchela na naszej ławce, dość upokorzeń jak na 1,5 roku. Nie wiem jak trzeba mieć nasrane żeby chciec mu dawać kolejną kolejną szanse, koleś to miernota do kwadratu :573:

Tak, tak, doczolgalismy się do półfinału LM (skąd wyrzucily nas m.in
jego genialne zmiany) I oczywiście miał słabiutka kadrę do dyspozycji. Przecież żeby dowieźć DWUBRAMKOWE prowadzenie z takim Heidenheim czy Hoffenheim to trzeba było mu sprowadzić grajków za 200 mln euro, w dodatku koniecznie szrocik z Premier league, bez tego nie ma go co oceniać :roll:

Nareszcie przyszedł czas pożegnania z tą parodia trenera, można mu podziękować za "pracę", którą włożył przez ostatnie półtora roku w sporwadzenie naszego ukochanego klubu do roli sportowego pośmiewiska.

Podziękujmy za to razem wielkiemu Tuchelinho, ja zacznę.

W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J
Bayern 4ever

Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun
Bawarczyk

Online: 12d 21h 47m 9s

Postprzez alien666 » 2024-05-18, 16:34

Ale co Manu nam pomógł dzisiaj i ze srealem to JEGO!
alien666
Bawarczyk

Postprzez Gabo Gabi » 2024-05-18, 19:23

Bayern fun napisał(a):Nie wiem jak trzeba mieć nasrane żeby chciec mu dawać kolejną kolejną szanse

Nasrane to mają furiaci Twojego pokroju, którzy dostają wścieklizny, gdy ktoś ma inną opinię. Nawet jeśi fundamentalnie się z kimś nie zgadzasz, to da się to robić bez takiego śmietnika
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Gabo Gabi
Bawarczyk

Online: 22d 2h 45m 12s

Postprzez grejfrut » 2024-05-18, 21:03

Niestety niektórych kultura boli.

Dzisiejsza porażka mega słaba, szczególnie że zaczęło się dobrze. 2 czy 3 miejsce, w sumie bez znaczenia, tak samo jak ten cały Superpuchar Niemiec. Ale 7 porażek w 19 meczach BL w tym roku, to już niezłe jaja. 37% przegranych gier w lidze! :shock: Tak źle nie było dawno, bardzo dawno.

Sytuacja robi się naprawdę trudna, bowiem mamy już drugą część maja, kadra powinna być zaplanowana, a u nas lipton straszny... potem znów będą dopinać transfery jak tego Portugalczyka z Fulham :lol: Cyrk w Baja zrobił się ogromny, a to wciąż smród po cudownym włodarzu, Olim Kahnie.
grejfrut
Bawarczyk

Postprzez Bayern fun » 2024-05-19, 09:13

O glosach za zostawieniem tego czlowieka na stanowisku trenera w swoim ukuchanym klubie po prostu nie da sie wypowiadac z kulturą. To poroniony pomysł, który zakończyłby się tylko katastrofą. Nie rozumiem jak można kibicować Bayernowi, oglądać niemal każdy jego mecz i opowiadać się za pozostaniem w klubie kolesia, który jest głównym winowajcą tego całego syfu który musimy oglądać od półtorej roku.

grejfrut napisał(a):2 czy 3 miejsce, w sumie bez znaczenia, tak samo jak ten cały Superpuchar Niemiec

No właśnie, to jest to co nam zostaje po TT i boli mnie najbardziej, przyzwyczajenie do porazek. Kiedyś zamykaliśmy sezon z dwoma porażkamiz teraz (cenzura) to w sumie standard, nic się nie stalo, każdy przecież przegrywa. Remis ze słaba Copenhaga w LM? Zdarza się? 5:0 na łeb od Eintrachtu? Życie. Dostać wjeby od Heidenheim wygrywając 2:0 ? Whatever, przynajmniej pogoda ładna. To obnizenie standardów jest kolosalnym downgrade'm, e tym samym czasie można było obserwować ogromny głód zwycięstw w Leverkusen, nasi jak przegrywali 2:0 to wyglądało jakby się dawno poddali, tamci cały czas szukali sposobu na odwrócenie losów meczu.

Wielkie zero, taka ocenę można wystawić tuchelowi za czas, który dostał w Monachium, bo na 1 trzeba sobie chociaz zasluzyc przyjsciem na egzamin i podpisaniem kartki, on nawet tego nie zrobil. Mam nadzieję że będzie trzymał się jak najdalej od tego klubu.
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Postprzez grejfrut » 2024-05-19, 09:49

Należy wybrać się do psychologa, jeżeli nie potrafi kontrolować się tak podstawowych emocji :lol:

Na pewno wina leży tylko po stronie TT. Nasz cudowny klub działa idealnie, czego dowody mieliśmy na przestrzeni całego sezonu :lol:
grejfrut
Bawarczyk

Postprzez Matifcb » 2024-05-19, 10:13

Dokładnie czego nie rozumiesz?:⁠-⁠D:⁠-⁠D Przecież mówi tak przegryw spod Krapkowic i czemu Baja go nie słucha:⁠-⁠)

PS ale wczoraj podsumowaliśmy sezon. Superpuchar to jedno spotkanko i cyk trofeum dla Harrego, ale klątwa trwa dalej;⁠-⁠)
Matifcb
Bawarczyk

Online: 45d 17h 59m 19s

Postprzez Bayern fun » 2024-05-20, 08:10

grejfrut napisał(a):Na pewno wina leży tylko po stronie TT. Nasz cudowny klub działa idealnie, czego dowody mieliśmy na przestrzeni całego sezonu :lol:

Oczywiscie, że nie. Nawet powiem wiecej, trener nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wyniki, w końcu on byl tu od gadania na konferencjach prasowych i wprowadzania zamętu w szatni. No i nie zapominajmy ze biedaczek nie dostał transferów za 200 mln i nie mogl nasciagac utalentowanych 30 letnich grajków z PL. Gdyby tylko dostał tyle siana na wzmocnienia co taki Alonso w Leverkusen to by dopiero zrobił wyniki. Może udałoby mu się nawet wygrać z Heidenheim albo przejsc 3 ligowca w Pucharze Niemiec :wink:
Nie ma co oceniać tuchelka po 1,5 roku, powinniśmy ewidentnie dać mu jeszcze 3 lata na rozj.ebanie klubu do zera. Szyby były złe i podwozie też było złe, tylko Thomaska nie ma co oceniać bo mail za mało czasu na wprowadzenie swoich zmysłów taktycznych, czytaj jak już uda się wyjść na prowadzenie to cofnij się i oddaj frajersko mecz. Nie zdążył idealnie wprowadzić tego w życie bo jednak niektóre mecze udało nam się jakos dowieźć :573:

Matifcb napisał(a):Dokładnie czego nie rozumiesz?:⁠-⁠D:⁠-⁠D Przecież mówi tak przegryw spod Krapkowic i czemu Baja go nie słucha:⁠-⁠)

No, ale jakby szmati z centrum wszechświata spod brzydgoszczy wydał werdykt to by na pewno posluchali :twisted:
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Postprzez grejfrut » 2024-05-20, 08:41

Dziecinada, obrażanie innych ludzi, strasznie niski poziom. A niby dorośli ludzie :roll:

Problemów jest wiele, a jednym z nich jest złe zarządzanie szatnią przez zarząd. Za mało jest świeżej krwi, za dużo piłkarzy, którzy siedzą tam od lat. Zmiany są potrzebne i tutaj wszyscy są winni, TT, zarząd i piłkarze.

Mamy przeprowadzić rewolucję, a męczymy się z zatrudnieniem trenera od wielu, wielu miesięcy. Przecież już należy mieć nawet niektóre transfery przygotowane, a tutaj taki klops. Chyba, że ja mamy, tylko i my i piłkarze czekają na trenera. W co oczywiście wątpię.
grejfrut
Bawarczyk

Postprzez dmagio » 2024-05-22, 21:05

Bayern to mógłby pójść teraz na długi sen by przypadkiem nie zakontraktować, któregoś z wolnych trenerów.
Trener, który skompromitował się ze swoim zespołem w PL jest celem Bayernu.Ja jebie klub jest w bardzo złej formie.
Dopóki Bayern w wymaganiach dla nowego trenera na pierwszym miejscu będzie miał uległość i bycie sterowanym przez władze to nikt poważny tutaj nie zawita a sukcesów nie będzie....
dmagio
Bawarczyk

Online: 29d 17h 37m 21s

Postprzez Bayern fun » 2024-05-23, 08:57

Kompany zrobił historyczny wynik w Championship, awansował z ponad 100 pkt, później nie dostał żadnych konkretnych wzmocnień i utrzymnie w BPL było w kategoriach cudu. Nie mówię, że to jest idealny kandydat ale nie demonizowalbym go tylkoprzez spadek.

Idealna kandydatura w obecnym czasie to Flick, porażka w kadrze nie ma znaczenia, wiele razy mielismy przykłady, że kadra=/= klub. Ale na to chyba nie ma już szansy, tam musiało się coś grubo wydarzyć że zarzad woli zniżać się do nazwisk typu Rangnick zamiast wziąć wolnego Flicka.

Jestem jeszcze Pochettino ktory wylecial ostatnio z Chelsea.
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klub