Spokojnie, nawet jak przejdziemy jakimś cudem Lazio, to i tak dostaniemy oklep w 1/4 od każdego. W sumie to będziemy tak rywalem, którego każdy chce dostać, takim chłopcem do bicia. Chociaż grając takie gówno, to wyeliminowanie Lazio będzie niezłym wyzwaniem. Nawet za Kovaca tempo wyglądało lepiej... Ja nie wiem co się stało, bowiem jesienią jeszcze jakoś to wyglądało, gdzie jest problem? Za JN też zagraliśmy dwie super rundy jesienią, a wiosną był spadek. Błędy w przygotowaniu? Kiepska atmosfera to wiadomo.
Wczoraj graliśmy z jedną z najgorszych drużyn aktualnie, której bilans ostatnich 5 spotkań wynosił 0-1-4, byli wolni jak wóz z węglem i nas zdominowali w pierwszej połowie

Nie wiem dlaczego zarząd nie reaguje. Wiadomo, że nikogo sensownego teraz nie za zatrudnimy, ale nawet jakiś trener młodzików FCB byłby lepszy... Szkoda, że ta wiosna jest tak rozczarowująca. Ale mamy też braki kadrowe. Napaliliśmy się na Kane, który jest topowym napastnikiem, ale pozostawiliśmy wiele dziur, a teraz jeszcze dojdą wygasające kontrakty. Ciekawe miesiące czekają nas w Monachium. Ten projekt jest bardzo blisko pełnego posypania się.