[LM] Real Madryt - Bayern Monachium

Tutaj wypowiesz się na temat meczów Bayernu

Re: [LM] Real Madryt - Bayern Monachium

Postprzez lewy203 » 2024-05-08, 22:20

hahaha123 napisał(a):Do miecza (cenzura) syny, Na zawsze pod Madryckim butem.

Zmień majty i idź spać bo jutro szkoła. Pomyliłeś forum lamusie.
lewy203
Bawarczyk

Online: 3d 9h 46m 5s

Postprzez Bayern fun » 2024-05-08, 22:20

Już pomijając że vinicius oddał strzał jak graliśmy w 10 i pavlovic był masowany za linia oczywiście tuchelek nie wpadl na to zeby wpuścić za niego Goretzke, tylko pozwolił grać nam w 10 kilka minut.
Zmiany ancelottiego a tuchela to przepaść, jakby Kasparow grał w szachy z Tigerem Bonzo :roll:
Bayern 4ever

Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun
Bawarczyk

Online: 12d 21h 47m 9s

Postprzez dmagio » 2024-05-08, 22:22

Mam (cenzura) doła ja jebie Bayern znowu to (cenzura).
Nie będę krytykował pojedyńczych zawodników czy decyzji Tuchela ale jak Real zremisował to widziałem że jest to koniec.
Smutek
dmagio
Bawarczyk

Online: 29d 17h 38m 34s

Postprzez lewy203 » 2024-05-08, 22:25

Bayern fun napisał(a):Już pomijając że vinicius oddał strzał jak graliśmy w 10 i pavlovic był masowany za linia oczywiście tuchelek nie wpadl na to zeby wpuścić za niego Goretzke, tylko pozwolił grać nam w 10 kilka minut.
Zmiany ancelottiego a tuchela to przepaść, jakby Kasparow grał w szachy z Tigerem Bonzo :roll:

Pełna racja, tym bardziej że była możliwość zmiany, ale sztab reanimował młodego bo nasz mistrzu chciał go wskrzesić. Ciekawe co powiedzą fachowcy o tym spalonym. Szkoda że sezon już się skończył. Obawiam się że drużyna posypie się do reszty i o 2 miejsce będzie ciężko.
lewy203
Bawarczyk

Online: 3d 9h 46m 5s

Postprzez Bayern fun » 2024-05-08, 22:26

Patrzcie na min jae przy bramce na 2:1, (cenzura) on jak odbiegll od joselu to prawie do końca pola karnego dobiegł a tu sie okazalo ze nie ma spalonego a jego typ niepilnowany strzellil bramkę :evil:

Niech już tuchel nie wychodzi na ławkę w ostatnich meczach BL bo tonjeest obraza ze taki parallityk zasiada a ławce Bayernu
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Postprzez Matifcb » 2024-05-08, 22:30

:⁠-⁠D:⁠-⁠D nad czym wy płaczecie no jesteśmy słabsi to nie wstyd bo graliśmy jak równy z równym a nie jak za Pepa 4 bramki w czapę. Oni lepiej bez dwóch zdań jak nas przycisnęli. To jest ta różnica kogo to obchodzi że nasi sił nie mieli, o to w tym przecież chodzi żeby wygrał lepszy mocniejszy silniejszy. My gongi przyjmowaliśmy a oni wrzucili 5 bieg. Zjedzą taka Borussię w 30min...
Matifcb
Bawarczyk

Online: 45d 18h 11m 38s

Postprzez cze tu janek » 2024-05-08, 22:30

ciezko wam przyznac bo bronil duzo pilek ale prawda jest taka ze wszystko sie zaczelo od bledu neuera i to on jest glownym winowajca
cze tu janek
Bawarczyk

Online: 20h 6m 51s

Postprzez Bayern fun » 2024-05-08, 22:35

Gdyby nie Neuer to nie prowadzilibyśmy w tym meczu ani przez chwilę. Popełnił błąd ale można było uniknac go już na etapie konstruowania akcji przez real co pisalem wyzej.
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Postprzez Bayern fun » 2024-05-08, 23:06

Jebac ten futbol, lata mijają a zawsze jest to samo, babole naszych i babole sędziego na korzyść srealu. Nuda.
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Postprzez Mad » 2024-05-08, 23:15

Duży błąd popełnił Marciniak z tym gwizdnięciem. Kuźwa, zawodowy sędzia, który na przestrzeni kilkunastu miesięcy gwizdał finał Mundialu i LM nie ogarnia, żeby puścić coś takiego? Chyba (z dużym naciskiem na chyba) był tam jakiś milimetrowy spalony, ale to powinien rozstrzygnąć VAR a nie Polak jednym gwizdnięciem.
Sam mecz dość dobry z naszej strony, gdyby nie Neuer i upośledzenie Rodrygo przy dobitce w akcji ze słupkiem Viniciusa mecz powinien być zabity znacznie wcześniej.
Mad
Bawarczyk

Online: 1d 23h 58m 46s

Postprzez Bayern fun » 2024-05-08, 23:21

Notabene akcji że słupkiem i dobitka Rodrygo też nie powinno być, sędzia nie miał prawa pozwolić na wznowienie gry gdy druga pilka znajdowała się na boisku. W dodatku komunikacja arbitrów była tak nie jasna, ze obrońca Realu był pewien że piłka została w boisku i przygotował się do rozgrywania akcji od tyłu, w tym samym czasie Real po wyrzucie pilki kilkadziesiąt metrów dalej rozpoczynał akcję, o ktorej piszesz. P A R O D I A :twisted:
Bayern 4ever

Bayern fun
Bawarczyk

Postprzez Recit » 2024-05-09, 00:40

Dobra tam, (cenzura). Prawda jest taka, że znów frajerstwo, znów ostatnie minuty. Nikt nie przeszkadzał Bayernowi strzelić wcześniej drugiego gola i zamknąć mecz. Albo nie oddać prowadzenia w Monachium. Zdjęcie Kane'a to sabotaż, w dogrywce i tak byłaby lipa z tymi ludźmi na boisku.
Taktyka nie jest istotna. Potrzeba jej dopiero wówczas, gdy czegoś brakuje. Kluczowe jest jednak serce do gry, bo gdy piłkarze się angażują to nieważne, czy gra się jednym, czy dwoma napastnikami - Niko Kovac
Recit
Bawarczyk

Online: 35d 5h 12m 58s

Postprzez Gabo Gabi » 2024-05-09, 01:27

Otóż to.

Nieważne kto jest naszym trenerem; nieważne czy gramy z kontry czy murujemy, nieważne jaki mamy skład. Ilość frajerskich dwumeczy na przestrzeni ostatnich 13 lat jest porażająca i po prostu nie przystoi.

Osobiście wielkich pretensji do TT nie mam. Mam wrażenie, że do tego błędu Manu wyglądaliśmy dobrze mentalnie i dowieźlibyśmy to 1:0. Żaden człowiek na tej planecie nie przewidziałby, że bramkarz tej klasy co Manu zrobi coś takiego. Chociaż może faktycznie zmiana Harry'ego, jeśli już musiałaby się odbyć, mogła poczekać do 90 + minuty
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Gabo Gabi
Bawarczyk

Online: 22d 2h 45m 12s

Postprzez Olszesky » 2024-05-09, 05:34

Nie ma co zwalac na bledy. Tak, Marciniak dal dupy, ale gdyby puscil to pewnie bysmy nie strzelili.

Jestem z tym klubem od ponad 20 lat, ale jak za rok wlacze mecz i na skrzydlach bedzie 2 z trojki Sane, Gnabry i Coman to chyba serio odpuszcze.
Muller - lawka, wpuszczac na gownomecze i tyle. Davies out.

Kupic dwoch skrzydlowych z prawdziwego zdarzenia i mozna z takim Realem sobie pograc a nie jak wczoraj liczyc, ze sie doturlamy.

A mecz nie zawalil gwizdek na koniec tylko nasza kontra w 85 minucie. 4 na jednego, Muller gra za plecy Daviesa a ten do Pavlovicia ktory ledwo zyje. Nie wiem czemu w tym czasie na boisku nie biegal juz Goretzka, ze swoja fizycznoscia idealny w tamtym momencie.
Scholli napisał(a):Olszesky zawsze ma rację - nawet jak jej nie ma
Olszesky
Bawarczyk

Online: 5h 8m 9s

Postprzez Matifcb » 2024-05-09, 07:03

Wreszcie obiektywne komentarze. Oni na nas siedli jakctocmaja w zwyczaju przegrywając mecze. To jest ich wielkość i ta różnicą dlaczego są tacy mocni. Przecież tam było jeszcze 20min grania a my już skurcze i karane zbroje nastawieni na bronienie. To jest woda na młyn i nie da się tego dowieźć grając przeciwko takiej drużynie. W takiej dogrywce by nas przez 30min dosłownie zgwałcili. Kiedyś myślałem że taki Real jest frajerami, że wyciągają fuksami jak Chelsea coś z przerywanego meczu. Można zrobić tak będąc frajerem 1 na 10 fazy ale nie 9 na 10. To jest po prostu mentalność i mega siła. My tego nie mamy dlatego jesteśmy słabsza drużyna. Szkoda bo moim zdaniem nasi się ładnie zemneli na ten dwumecz i ja koniec końców jestem zadowolony z naszej postawy w tej edycji.
Matifcb
Bawarczyk

Online: 45d 18h 11m 38s

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mecze