https://www.meczyki.pl/newsy/bayern-wyt ... k/204244-n
Jak pisałem , coś tam na rzeczy było i jest. Jeśli Tytan go ceni to myślę, że temat będzie gorący. Źródło żadne ale w artykule są wspomniane sensowne niemieckie źródła.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun napisał(a):Mam nadzieję że nie, bo jeśli ulegniemy szantażyście to strzelimy sobie wizerunkowo w stopę i damy niezdrowy przykład naszym zawodnikom. Powtarzam, gra w Bayernie to powinien być zaszczyt i wielka szansa, szczególnie dla kogoś kto nic wybitnego nie pokazał i nic nie osiągnął. Dla mnie Nubel przekreślił swoją kandydaturę na bramkarza nr 1 Bayernu po tym jak kompletnie nie starał się o powrót do Monachium w obliczu kontuzji Neuera. Skoro jest taki zajebisty to nie miał się czego obawiać, a on zachowuje się jakby nie życzył sobie jakiejkolwiek konkurencji. Koleś nic dla nas nie zrobił a już stawiał jakieś chore warunki. Szczególnie że na drugiego Manu się nie zapowiada. Ani charakterem, ani umiejętnościami.
Chcemy być inni w Bayernie, chcemy tworzyć rodzinę. I potem dochodzi do takiej sytuacji, jakiej tutaj jeszcze nie doświadczyłem. To wielka szkoda dla wszystkich: dla klubu, dla Tapy, trenerów i dla wszystkich bramkarzy, ze mną włącznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości