Matifcb napisał(a):Tak na prawdę skoro Sven nie jest na tyle dobry żeby być zmiennikiem to po co on tam jest.
Matifcb napisał(a):Powinien to być ktoś w kogo inwestujemy pieniądze i jest zdolny wnieść oczekiwany poziom, nie od razu Neuera ale taki który da pewność.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun napisał(a):imho Livakovic dzięki grze w zaawansowanej fazie mundialu będzie miał to zaplecze psychiczne żeby udźwignąć grę w Bayernie, bo że ma umiejętności to udowodnił.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
grejfrut napisał(a):Obwinianie Neuera jest moim zdaniem absurdalne. Wypadek może zdarzyć się wszędzie! Sam jeżdżę na skiturach, zajmuję się górami i mam dużą wiedzę w tym zakresie. Sport, jak sport - nic nadzwyczajnego.
Matifcb napisał(a):grejfrut napisał(a):Obwinianie Neuera jest moim zdaniem absurdalne. Wypadek może zdarzyć się wszędzie! Sam jeżdżę na skiturach, zajmuję się górami i mam dużą wiedzę w tym zakresie. Sport, jak sport - nic nadzwyczajnego.
− Byłem zdziwiony tą kontuzją – kiedy sam grałem w Bayernie, miałem wtedy zapisane w kontrakcie, że nie wolno Ci uprawiać takich ekstremalnych sportów (…). Nie ukrywam, ale teraz wszystkie cele FCB na ten sezon są zagrożone – powiedział Effenberg
Jednak nie dla wszystkich. O tym właśnie pisałem parę dni temu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości