przez scholli7 » 2021-04-16, 14:21
Co tu dużo mówić oboje nie spełnili naszych oczekiwań.Tacy zawodnicy właśnie w takim meczu bez Lewandowskiego powinni czymś zabłysnąć.A tu ani z jednej jak i z drugiej strony tego nie uświadczyliśmy.Szczerze powiedziawszy taki Perisic bardziej mi zaimponował w meczu z Barceloną i pokazał ,że ma jaja niż teraz Coman i Sane razem wzięci.
Coman jak nie potrafił tak nie potrafi i raczej nie będzie potrafił wrzucić porządnie piłkę w pole karne.Sane znowu momentami tymi swoimi dryblingami jest tak irytujący, że szkoda gadać .Czasem mu jakiś wyjdzie ale w większości dryblingi są nieudane,piłka gdzieś odskakuje mu daleko .A najśmieszniejsze jest to,że już wkładany był w buty Robbena.Dla mnie to największe rozczarowanie tego sezonu .I oczywiście należy mu dać drugą szansę ale nie wiadomo czy nie podzieli losów Gotze w Bayernie jak tak dalej pójdzie.
Cóż mam nadzieję,że Bayern nie popełni tego błędu i pozwoli na to by Flick nam teraz uciekł do reprezentacji bo ciężko znowu będzie zatrudnić jakiegoś połapanego i pasującego do Bayernu trenera.
Czy wygrywasz czy też nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim tylko Bayern jest i na dobre i na złe --> F.C. BAYERN FOREVER NUMBER ONE !!!