Mam nadzieję, że w styczniu sprowadzimy gościa. Nie chciałbym być w jego skórze. Lecisz do Monachium, zapewne nagrywasz filmiki w koszulce, już się cieszysz, że zagrasz w LM, a tu pakujesz walizę i lecisz do Londynu

grejfrut napisał(a):Romano podaje, że Bayern chce sprzedać Gravenbercha mimo wszystko
lewy203 napisał(a):grejfrut napisał(a):Romano podaje, że Bayern chce sprzedać Gravenbercha mimo wszystko
Jeśli Bayern sprzeda Gravenbercha w obecnej sytuacji to już całkowicie zwątpie w ten klub.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Bayern fun napisał(a):O, już zaczynają się najazdy na klub bo fullham odwalił maniane. Grunt, że jest o czym biadolić
mancipium napisał(a):Eintraht w rok na uanim zarobil 80mln euro, nieźle.
No nic mamy 3 środkowych obrońców, jako czwraty wchodzi 18 latek z rezerw.
Mamy 4 bocznych obrońców - niby spoko, ale jeden z nich to sarr.
Mamy UWAG UWAGA - 3 środkowych pomocików w całej kadrze - kontuzjogenny Goretzka, Kimmich i Laimer... tak źle nie było nigdy.
Mamy na pozycję ofensywnego środkowego - Musialę i Muellera.
Na skrzydła - Sane, Coman, Gnabry
Na napad - Kane, Tel, Choupo
No na pierwszy rzut oka widać, że to jest do (cenzura) pana poukładane. Wygrywalismy tytuły tylko majac kozacki srodek, a mamy fataly srodek. Do tego to nie jest pozycja na która moze wejsc jakis gówniarz i dobrze grac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości