przez Bayern fun » 2024-05-10, 10:04
Goretzka problemem? Ten pilkarz to złoto, jego największym problemem był "trener", który kompletnie olał tego zawodnika i probe jego odbudowania. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą odejścia Goretzki, chlop w formie jest przekotem, deklaruje przywiązanie do Bayernu i chce walczyć o skład. Dużo bardziej wolałbym się pozbyć takich agentów jak Ganbry aka ParisFasion Week, Davies który wygląda jakby grał u nas za karę czy Upamecano, który mimo że jest zdrowy to nie można na niego liczyć prawdopodobnie przez psyche w ruinie. Mam duz dylemat z Sane, w formie to jest kocur nad kocury ale ile tej formy u nas miał? Do połowy sezonu śmigał aż miło a potem co? Jakby ktoś podmienil go z Lellem. Dałbym mu jeszcze rok, może to faktycznie przez te problemy z kością łonową, druga sprawa, że pilniej trzeba pozbyć się Gnabryego.
Upamecano
Gabry
Davies
Kim?(jeden sezon można mu jeszcze dac)
Tę czworkę możnaby dobrze spieniężyć, do tego pozbyć się Choupo, który zmiennikiem był perfekcyjnym ale to juz raczej nie ten wiek, dużo nam już dać nie będzie w stanie. Musi zrobić miejsce dla Tela, a jeśli ten miałby grać na skrzydle to i tak lepiej ściągnąć jakiegos mlodego, ambitnego grajka. Chodziły słuchy że będziemy próbowali aktywować klauzulę Guirassiego, to tylko jakieś 18 mln euro, jeśli zgodziłby się na dole zmiennika Harryego to ja bym się nie zastanawiał.
Bayern 4ever
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .