przodowy napisał(a):Markus Hoerwick : " Pep Guardiola jest geniuszem. On znajduje się dwa poziomy wyżej niż każdy inny trener jaki prowadził Bayern Monachium " Krótko zwięźle i na temat, bez zbędnego marudzenia to fakt, co by tu ktoś nie wymyślał i negowal, to fakt
Robert Lewandowski napisał(a):Jestem na równi z ronaldo i Messim - Klinsmann do dzisiaj nie może opanować śmiechu
Klinsmann napisał(a):Guardiola żyje piłką całą dobę, on przy obiedzie potrafi zanudzać o piłce, w nocy wstaje na siku i w drodze do kibla analizuje poprzedni meczTo chyba z tej perspektywy patrzył ten Twój Niemiec, no bo raczej nie pod kątem wyników w LM - a po to właśnie przychodził Pep do Bayernu, jak i również do City.
Jak można porównywać w ogóle Juppa który wskoczył na nieosiągalny dla nikogo poziom, do kogokolwiek?
Czas pokazał, że filozof był pomyłką. Gdyby dziadkowi dali podwyżkę i kontrakt na nast. 3lata, to śmiem twierdzić, że mielibyśmy o jeden czy dwa uszate puchary więcej.
Jak z City nie ugra nic to też będziesz żył w tym swoim przekonaniu? Czy może zmienisz zdanie?![]()
Mi wystarczyło obejrzeć kilka meczów żeby dojść do wniosku, że ten Pan się nie nadajęZero obrony, ciągłe nadziewanie się na kontry, miliardy bezproduktywnych podań w poprzek i do tyłu, czasem z rogu piłka szła do Neuera nawet
![]()
Już zapomniałeś jak oczy bolały od patrzenia na jego spektakl? Z realem zero strzałów na bramkę, z Atletico podobnie - ba, nawet chyba z jakimś Rostowem mieliśmy miliardy podań bez strzałów. Kilka meczów zagraliśmy nieźle/fenomenalnie, ale całokształt jest taki jak napisałem wcześniej i lanie ogórow w BL tego nie zmieni.
Robert Lewandowski napisał(a):Jestem na równi z ronaldo i Messim - Klinsmann do dzisiaj nie może opanować śmiechu
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości