Polska-Grecja szału nima ale ceremonia otwarcia, oficjele, Stadion Narodowy itp.

Ze_Rafaelo napisał(a):Scholli napisał(a):w sumie nic odkrywczego nie powiem, więc krótko, moje przemyślenia:
- Polacy nie mają żadnej wymówki by z grupy nie wyjść
- Niemcy będą mieć naprawdę ciekawe sparingi przed spotkaniem z Hiszpanią
To samo tyczy się Van Persiego Humels ostatnio grał przeciwko niemu i jakoś go nie powstrzymał heh. Także byłbym ostrożny z mówieniem że łatwo z grupy wyjdą.
Ja tam będę trzymał kciuki za Francję i Riberiego, jemu jest najbardziej potrzebny udany występ na Euro po tej katastrofie w RPA wierzę w odrodzenie Francuzów!
Krzysiek napisał(a):Btw, nie wiecie jak jest z wyjazdem na Ukrainę? Chyba znieśli już wizy, nie?Bo poluję na Dania - Niemcy we Lwowie
szimi napisał(a): Na turniej będą ułatwienia dla kibiców.
Krzysiek napisał(a):szimi napisał(a): Na turniej będą ułatwienia dla kibiców.
Ale jesteś pewien, bo przy okazji Euro 2004 i 2008 i mundialu w Niemczech, to np pomimo Schengen była przewrócona kontrola graniczna w państwach-gospodarzach. Więc imho to takie sobie ułatwienie
szimi napisał(a):Słyszałem, że ma być odprawa tylko po jednej stronie. Ostatnio w tv. I niby MSZ się dogadują, ale wiesz jak to z politykamipolecam np. w maju lub kwietmiu zadzwonić i się dowiedzieć.
szimi napisał(a):Kadra to nie klub. Niemcy dadzą radę, jeśli chcą wygrać turniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość