Czemu wymieniłeś te, które akurat nie są.
Wymieniłem pierwsze lepsze :) Wszystkie te wypowiedzi miały odpowiedni kontekst,czyż nie? :)
To o tym,że jest przystojny etc. było po meczu gdy strasznie na niego gwizdali i został zapytany dlaczego tak jest :) I powiedział PRAWDĘ ;) Mówienie prawdy nie jest kontrowersyjne ;) Co miał powiedzieć? :) Dlaczego wymagasz od wszystkich pieprzonej poprawności politycznej? Gdyby powiedział,że "nie mam pojęcia,nie interesuje mnie to" byłoby ok? :)
Co do tego,że uważa,że jest więcej warty niż 94 miliony.Jest więcej warty.Niestety taka jest prawda,że za zawodników tyle się płaci,a Real już pewnie sporo zarobił na kupieniu Ronaldo.Jak Pastore kosztuje 40 milionów,to Ronaldo jest wart 140 milionów ;)
To co powiedział Ronaldo może być prawdą.Tylko to niepoprwane,bo nie jest fałszywie skromny? ;) Łatwo zaskarbić sobie sympatię - wystarczy nie mówić tego co się uważa,tylko to co "powinno" się powiedzieć.Dlatego zwykle zasypiam jak słyszę wywiady z piłkrzami i zastanawiam się nad sensem ich przeprowadzania :)
Jak na to,że od x lat jest obserowany to jakoś słabe to "top10"
Gdyby ktoś się tobie czy mnie przysłuchiwał - wyłapałby o wiele więcej kontrowersji w ciągu tygodnia ;)
Bardziej wolę wsłuchiwać się w głos np.ludzi z hotelu w którym mieszka teraz Ronaldo z reprezentacją Portugalii.Jakoś pracownicy baaaardzo ciepło się o nim wypowiadają.Oglądałem też konferencje prasowe z jego udziałem - trudno go nie lubić.I trudno doszukiwać się w nich jakiegoś "gwiazdorzenia" czy czegoś takiego.
Myślę,że jesteś po prostu uprzedzony ^