IMHO najsłabszy był Boa. Obie bramki na jego konto. Nie ratuje go asysta, bo obrońca najpierw jest rozliczany z defensywy.Lothar napisał(a):
No, Bastian najsłabszy w ekipie Niemiec niestety..
IMHO najsłabszy był Boa. Obie bramki na jego konto. Nie ratuje go asysta, bo obrońca najpierw jest rozliczany z defensywy.Lothar napisał(a):
Recit napisał(a):IMHO najsłabszy był Boa. Obie bramki na jego konto. Nie ratuje go asysta, bo obrońca najpierw jest rozliczany z defensywy.Lothar napisał(a):
Tuśka napisał(a):Szkoda mi kibiców greckich, bo robili świetny klimat na stadionie. I tak w sumie osiągnęli dużo - w końcu byli głównym kandydatem do odpadnięcia z grupy.
najpierw chciałem coś odpisać, ale stwierdziłem, że nie warto - skorzystałem z opcji "ignoruj", abyś mnie więcej swoją głupotą po oczach nie raziłPonury Zoltek napisał(a):Boateng 3,5 raczej tez.
Jarmo napisał(a):Do boju Grecy!
Fajnie byłoby zobaczyć jakąś sensację
Zari napisał(a):Super atmosfera na meczuSiedziałem obok sektora Niemców, których i tak było zdecydowanie mniej na stadionie niż jeszcze na meczach grupowych (zwłaszcza z Portugalią ). Pełno Polaków, najwięcej na stadionie
A ja siedząc w koszulce Bayernu miałem takiego farta, że obok mnie usiadł kibic...Schalke!!Ale sympatyczny na szczęście, śmiał się z Neuera, że najlepszy bramkarz na świecie, ale wiadomo jaki ma stosunek do niego
Co do meczu, to słaby Klose i słabe skrzydła, a tak to widowisko super i gra Niemców na niezłym poziomie no i bramki piękneZwłaszcza naszego kapitana. Oby w półfinale grał już Gomez, Mueller i Podolski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość