sezonowcy.pl napisał(a):Chelsea Londyn wygrywając LM przedłużyła o rok kontrakty ze swoimi wszystkimi kibicami.
Wielebny napisał(a):Niestety sprawdziło się to, co przeczuwałem przed meczem - dominacja Niemców, fartowne dwie akcje Włochów i po meczu.
Cytat roku.
Dominacja Niemców. Dwie fartowne akcje haha. Gdyby Marchisio i Di Natale trafili setki to było by 5:1.
Nie myślcie , że jestescie lepsi czy coś i się wystaszyłem.
Poprostu tata to zobaczył i kazał mi przeprosic .
Wielebny napisał(a):Dziś się powinien cieszyć każdy Polak z odpadnięcia Niemców, więc ciesz się kolego.
człowiek.tłumu napisał(a):a to dobre ponieważ? bardzo proszę o sensowne wytłumaczenie.
Ale co bylo kolego fartownego w akcji Chiellini-->Cassano-->Balotelli?
Cassano idealnie dośrodkował, Balotelli wykończyl i bramka. Co w tym fartownego?
Po prostu Włosi są drużyną od Niemców lepsi, od zawsze. Udowadniają to na każdej imprezie kiedy dochodzi to pojedynku.
Dziś się powinien cieszyć każdy Polak z odpadnięcia Niemców, więc ciesz się kolego.
Borussen napisał(a):Za Grunwald, za rozbiory, za II wojnę!
Wielebny napisał(a):To dziadek z pradziadkiem pewnie bardzo dumni, że kibicujesz Niemcom, którzy na kazdym kroku gardzą Polakami i Polską. Co kto lubi. Niby tego komu się kibicuje się nie wybiera, to przychodzi samo. Miałeś pecha po prostu;/
Nie lubisz Włochów, bo zawsze przejeżdzali się po Niemcach, czy to w LM(Inter, Juventus) czy reprezentacja. Taka zawiść na zasadzie, nie lubię ich bo są lepsi.
Wielebny napisał(a):Taka zawiść na zasadzie, nie lubię ich bo są lepsi.
To dziadek z pradziadkiem pewnie bardzo dumni, że kibicujesz Niemcom, którzy na kazdym kroku gardzą Polakami i Polską. Co kto lubi. Niby tego komu się kibicuje się nie wybiera, to przychodzi samo. Miałeś pecha po prostu;/
Wielebny napisał(a):Zacytuje:
Nie dla mnie przyjaźń polsko-niemiecka. Niemców nienawidzę od dziecka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość