Po tym co pokazali Anglicy sądzisz, że mecz z nimi byłby bardziej otwarty?norbi napisał(a):ja pie....
szkoda, wolałem Anglię, no i myślę że mecz z Niemcami byłby bardziej otwarty, ciekawszy, a tak to pewnie makaron będzie się bronił
(nie zdziwię się jak ograją Niemców)
scaloni napisał(a):Włosi mając w nogach 120 min i 2 dni mniej odpoczynku wydają sie być łatwym kąskiem dla Niemców, ale makarony nie leżą naszym zachodnim sąsiadom więc powinno być ciekawie. oczywiście liczę na naszych
Forza AC Milan napisał(a):scaloni napisał(a):Włosi mając w nogach 120 min i 2 dni mniej odpoczynku wydają sie być łatwym kąskiem dla Niemców, ale makarony nie leżą naszym zachodnim sąsiadom więc powinno być ciekawie. oczywiście liczę na naszych
to liczysz na naszych czy naszych zachodnich sąsiadów?
Tuśka napisał(a):ale Włosi mają świetną defensywę
Ze_Rafaelo napisał(a):Tuśka napisał(a):ale Włosi mają świetną defensywę
blok defensywny Juventusu 20 goli tylko straconych w całym sezonie, blok defensywny Bayernu 22 gole. Czyli ciut lepsza defensywa Włochów, ale w przodzie nie ma czego porównywać. Włosi nie posiadają skrzydłowych, w napadzie Klose i Gomez lepsi od dwójki Casano, Baloteli. Środek pomocy też lepszy Bastian/Khedira/Ozil>Pirlo/De Rossi/Montolivio
Krótko mówiąc jedyna szansa Włochów na zwycięstwo to stały fragment gry Pirlo i gol z rzutu wolnego i obrona Jasnej Góry hehe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość