scaloni napisał(a):Szarlej napisał(a):Zari napisał(a):Ale nołnejmów![]()
Gdyby nie my, noname'y, ta edycja albo by się w ogóle nie zaczęła, albo wystartowałaby o wiele później, także coś za coś
jesteśmy dozgonnie wdzięczni! dozgonnie! proponuje przyznać im immunitet do końca gry, zważywszy na ich ogromne zasługieUrban91 napisał(a):No i mam pytanie role juz rozlosowane?
nie, MG poczeka z tym do połowy rozgrywki
są dwie możliwości, albo to taka sprytna taktyka mafii, aby wybielić się z podejrzeń pytając o coś takiego (wiadomo, ze jeśli nie dostał priva, to jest czysty), albo jesteś aż tak ograniczony intelektualnie? wybieraj![]()
zresztą Bender nie grasz pierwszy razpowinieneś wiedzieć takie rzeczy..
Mistrz Gry napisał(a):Od teraz możecie już wysyłać do mnie głosy do linczu. Proszę żeby w temacie wiadomości pisać według wskazanego schematu: LINCZ 1 iks
małpiszon napisał(a):Ja byłem przekonany, że w pierwszej kolejności będą ładować w potencjalnych liderów miasta.
Szarlej napisał(a):Mistrz Gry napisał(a):Od teraz możecie już wysyłać do mnie głosy do linczu. Proszę żeby w temacie wiadomości pisać według wskazanego schematu: LINCZ 1 iks
Chyba nie rozumiem. Mamy w temacie pisać imię ostatnio zamordowanego przez mafię, osobę, którą my chcemy zlinczować, czy też po prostu 'LINCZ + numer', a to 'iks' wzięło się tam przez przypadek?![]()
Mord mało interesujący, chociaż coś mi tam już po głowie chodzi.
Może dwa pierwsze tajne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości