Scholli napisał(a):haja trzeba słuchać
haj napisał(a):Nie wiem jak to jest dokładnie, ale nie sądzę, aby poziom życia (zarobków) w Małopolskim był niższy od Opolskiego, tudzież Podlaskiego. Radio Maryja było tylko przykładem, a Ty używasz go w taki sposób, jakby tego radia słuchano wyłącznie w "niebieskiej strefie". Chodziło mi ogólnie o kościół. Nie od dzisiaj bowiem wiadomo, że ściana wschodnia ma zdecydowanie bardziej zakorzenione wartości chrześcijańskie niż rodacy na zachód.
ależ ma i to ogromnehaj napisał(a):Nie powiedziałbym, aby majętność ludzi miała tutaj większe znaczenie.
bo zamożność jest jednym z czynników a nie jedynym... poza tym jeszcze nikt nigdy nie wymyślił sposobu na odgadnięcie preferencji wyborców i pewnie nigdy to się nie uda - te wszystkie dane to tylko obserwacje zależności i trendów które występują a nie jakieś pewne wyznaczniki kto jak zagłosujehaj napisał(a):Idąc tym tokiem rozumowania 90% Podkarpacia powinno oddać swój głos na kogoś z dwójki PiS - PSL. Jakoś tak się nie stało, ciekawe czemu?
OSZA napisał(a):Ciekawe kto zostanie komisrzem: Hubnerowa czy Lewandowski. Ja jestem za drugą opcją. By już całkowicie wy** kobicinę. Nie dość, że już mocno jej się oberwało od lewicy, że przeszła do PO to jeszcze by wyszła na tanią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości