Tymek napisał(a):Wszystko spoko i super, a ja sie powoli zakochuje:(((( Ratunku!!!
Tymek napisał(a):Wszystko spoko i super, a ja sie powoli zakochuje:(((( Ratunku!!!
Grzechoo napisał(a):Tymek napisał(a):Wszystko spoko i super, a ja sie powoli zakochuje:(((( Ratunku!!!
To sie człowieku powinienes cieszyć!!
Max napisał(a): Kończe z alkoholem. Na jakiś czas.
Kociol napisał(a):Adams napisał(a):Ahh te latoNie ma to jak basenik dzień w dzień
Jeździsz na ten darmowy basenik, bo kiedyś czytałem, że ów taki w Katowicach jest
i w tym momencie pojawiła mi się pewna scena z filmu "Pan życia i śmierci"carry napisał(a):O Rutkowskiego sie nie bojcieKoles jest tak nadziany ma uklady tam gdzie trzeba i nic mu nie udowodnia.
Swoja droga to jego przykrywka z tym byciem detektywem i zarabianiem milionow byla naprawde mocna
no ja właśnie tydzień temu byłem na weselu znajomych którzy są ze sobą od poczatku liceum (czyli mieli wtedy po 15 lat)Grzechoo napisał(a):Carry - słyszałem o ludziach, którzy poznali się w wieku 14 lat, a teraz są szczęśliwym małżeństwem
Scholli napisał(a):i w sumie dobrze, że mojej dziewczyny wtedy w kraju nie było, bo by jeszcze jej jakiś goopi pomysł do głowy przyszedłjestem za młody by umierać!
Scholli napisał(a):i w tym momencie pojawiła mi się pewna scena z filmu "Pan życia i śmierci"carry napisał(a):O Rutkowskiego sie nie bojcieKoles jest tak nadziany ma uklady tam gdzie trzeba i nic mu nie udowodnia.
Swoja droga to jego przykrywka z tym byciem detektywem i zarabianiem milionow byla naprawde mocnakto oglądał kojarzy, kto nie oglądnąl powinien czym prędzej do uczynić!
no ja właśnie tydzień temu byłem na weselu znajomych którzy są ze sobą od poczatku liceum (czyli mieli wtedy po 15 lat)Grzechoo napisał(a):Carry - słyszałem o ludziach, którzy poznali się w wieku 14 lat, a teraz są szczęśliwym małżeństwem
i w sumie dobrze, że mojej dziewczyny wtedy w kraju nie było, bo by jeszcze jej jakiś goopi pomysł do głowy przyszedłjestem za młody by umierać!
Upek napisał(a):Scholli napisał(a):i w sumie dobrze, że mojej dziewczyny wtedy w kraju nie było, bo by jeszcze jej jakiś goopi pomysł do głowy przyszedłjestem za młody by umierać!
ło hohohohzaprosisz nas na wesele ?
predzej czy pozniej i tak Cie to czeka
hehe nie no zartuje
Wszystko spoko i super, a ja sie powoli zakochuje:(((( Ratunku!!!
Scholli napisał(a):haja trzeba słuchać
Scholli napisał(a):haja trzeba słuchać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość