upek napisał(a):to kminimy jakies baunsy tego 31.10 ? troche smutno bez Patryka:*
Lilo, Adams ... o 31 mowiliscie czy o 7 ?
Lily napisał(a):upek napisał(a):jeszcze Wojtas, Sprzedajna dziw ... xD![]()
![]()
ale tam nie ma Tolika xDwojtas22 napisał(a):Lily napisał(a):upek napisał(a):jeszcze Wojtas, Sprzedajna dziw ... xD![]()
![]()
<mega-ultra-giga foch>
idę się zarejestrować na forum kibiców Odry, może tam mnie będą bardziej szanować...
wojtas22 napisał(a):Lily napisał(a):upek napisał(a):jeszcze Wojtas, Sprzedajna dziw ... xD![]()
![]()
<mega-ultra-giga foch>
idę się zarejestrować na forum kibiców Odry, może tam mnie będą bardziej szanować...
Lily napisał(a):wojtas22 napisał(a):Lily napisał(a):upek napisał(a):jeszcze Wojtas, Sprzedajna dziw ... xD![]()
![]()
<mega-ultra-giga foch>
ojojoj :* ale to wszystko Upek, żeby nie było!
Paaatryk, kombinujJak Ciebie nie będzie to jednocześnie cała ta ekipa (Patryk Hupert, PTK itd.) również się nie pojawi, więc będzie trochę smutno
![]()
no lista całkiem obiecująca, zakładając, że wszyscy są chętni na 31.10
upek napisał(a):Lilo, Adams ... o 31 mowiliscie czy o 7 ?
upek napisał(a):wojtas22 napisał(a):Lily napisał(a):upek napisał(a):jeszcze Wojtas, Sprzedajna dziw ... xD![]()
![]()
<mega-ultra-giga foch>
ale tam nie ma Tolika xD![]()
upek napisał(a):poza tym gdzie znajdziesz takich kumpli jak tu ?![]()
upek napisał(a):1. upek
2. huzar
3. lilinho
4. adams
5. wojtas :*
pewniaki ;> jeszcze pare osob by sie przydalo i sciagamy polnoc do nas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość