Wiadomo, że zloty kibiców to świetna rzecz, jednak z wielu przyczyn mogą odbywać się raz, dwa razy do roku. Alternatywą jest organizowanie częstszych spotkań na mniejszą, regionalną skalę, czyli np. weekendowe wspólne oglądanie meczów w barze. Dlatego już w najbliższą sobotę spróbujemy w większym gronie obejrzeć HSV - Bayern. Początek spotkania o 18.30, jeszcze nie mamy wybranego lokum, nie wiemy bowiem czy będzie jakikolwiek odzew. Wstępne zainteresowanie wyraziła Marta, Wiola raczej nie załatwi wolnego (chyba, że coś się zmieniło?), oczywiście będzie też Olek oraz ja. Jeżeli nikt więcej się nie zgłosi, to najpewniej obejrzymy mecz u kogoś w domu, ale priorytetem jest spotkać się w większym gronie. Ta propozycja kierowana jest naturalnie do osób z Trójmiasta i okolic, jako że w tej części geograficznej aktualnie mieszkamy. Dlatego jeżeli ktoś chciałby dołączyć, ma znajomych kibiców itd. itp. to zapraszamy. Pisać tutaj, albo prywatne wiadomości, jakoś się ustawimy.
Oczywiście zachęcamy też pozostałe osoby do organizacji spotkań w pubach w innych rejonach Polski. Myślę, że ten topic ułatwi dogadywanie się wśród kibiców i sprawi, że niektóre mecze obejrzymy w większym gronie, a emocje sięgną zenitu.
Wiem, że post strasznie chaotyczny, ale miałem ledwie 10 minut na napisanie, mam nadzieję, że wszystko jasne. Pozdrawiam.