PS a swoja droga to fakt kiedys mecze pokazywali wszystkie i nie trzeba bylo sie zastanawiac ( MS w Korei to nawet w szkole sie ogladalo na lekcji bo Polska grala ) a teraz jakas moda ze wykup to wykup tamto bez sensu

Matifcb napisał(a):macie problemy.. wyjdziecie do pubui piwka sie napic na czas meczyku i tyle
Dziadek Mróz napisał(a):Tak patrzę na wycenę kadr (transfermarkt) i Polska jest na..9 miejscu.Nieźle.Ale trudno się właściwie dziwić,bo taki Lewy jest wyceniany wyżej niż cała kadra Czech np. : )
scaloni napisał(a):https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016
Ogarnijcie drabinkę tego debilnego turnieju. Tylko zespoły z grup A, B, C, D mogą zagrać z ekipami, które wyszły z 3. miejsc...Nie żeby to z góry miał być jakiś wielki handicap, ale jednak mimo wszystko idiotyzm. Polska jeśli wyjdzie z drugiego, to ma mecz z drugim zespołem z gr A
Zwycięzca zagra z trzecim zespołem A, B lub F. Jeśli Niemcy wyjdą z pierwszego, to najpierw jakiś ogór z trzeciego, potem w 1/4 pewnie Belgia/Włochy (zwycięzca grupy E), a 1/2 to najpewniej Francja.
Ktoś z fb napisał(a):drużyna nie pomogła Ci w ostatnim meczu zdobyć korony króla strzelców przykre myślę, że pomyślisz o innym klubie, bo ten sezon pokazał jaki jest egoizm niektórych kolegów....jeśli chcesz zdobywać trofea to zmień otoczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości